x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Goana după virgine

Goana după virgine

de Adriana V. Paduraru    |    13 Iun 2008   •   00:00

Unu din trei australieni vrea ca soţia sa să nu fi gustat din plăcerile carnale înainte de căsătorie, cu alte cuvinte, rochiile de mireasă purtate la intrarea în altar să fie într-adevăr simbolul purităţii

Unu din trei australieni vrea ca soţia sa să nu fi gustat din plăcerile carnale înainte de căsătorie, cu alte cuvinte, rochiile de mireasă purtate la intrarea în altar să fie într-adevăr simbolul purităţii.

Într-un sondaj online realizat în luna mai la Antipozi de reprezentanţii revistei FHM, aproximativ 30% din cei 57.000 de bărbaţi chestionaţi speră ca miresele lor să fie virgine în noaptea nunţii. Se pare însă că vor rămîne doar cu speranţa, întrucît, potrivit unui alt studiu (Australian Longitudinal Study of Health and Relationships), doar 11% din femeile cu vîrste cuprinse între 16 şi 35 de ani au declarat că prin patul lor a trecut doar actualul partener.

Probabil de aceea majoritatea bărbaţilor chestionaţi de FHM par a fi resemnaţi. Peste 40% dintre respondenţi au declarat că ar vrea ca viitoarele soţii să fi avut sub cinci parteneri. Există totuşi şi o categorie care îşi doreşte ca viitoarele neveste să fie adevărate profesioniste. Potri­vit cifrelor studiului, 5% dintre parti­cipanţii la studiu ar vrea ca prin patul mireselor lor să fi trecut cel puţin 15 parteneri.

×
Subiecte în articol: punctul pe g