x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hâţa-bâţa la-nălţime

Hâţa-bâţa la-nălţime

de Jurnalul National    |    01 Feb 2008   •   00:00

Fiecare popor manifestă diverse griji. Mai mari sau mai mici. Dintre acestea, câteva se iţesc suficient de pregnant, încât să le-audă mapamondul. Aşa precum aflăm noi acum despre australieni şi fantezia lor se­xuală modernă.

Fiecare popor manifestă diverse griji. Mai mari sau mai mici. Dintre acestea, câteva se iţesc suficient de pregnant, încât să le-audă mapamondul. Aşa precum aflăm noi acum despre australieni şi fantezia lor se­xuală modernă. Aşadar, pe lângă tragedia constantă a ultravioletelor care decimează populaţia, australienii se arată frământaţi de dorinţa nestăvilită de a face sex în aer.

 

SEX ÎN WC. Informaţia parcurge un traseu încâlcit şi anevoios. Nu care cumva să vă imaginaţi că departamentul de presă al guvernului australian s-a trezit într-o bună zi şi a transmis un comunicat ţării, conform căruia naţiunea era avertizată că o paşte pericolul creşterii ameţitoare a numărului de persoane care fac sex în aer. Urmând ca apoi ştirea să fie preluată de presa internaţională. Nicidecum. Povestea este chiar cu mult mai bizară decât atât. Se pare deci că o companie de turism, în dorinţa ne­stă­pânită de a diversifica şi îmbunătăţi totodată serviciile oferite clienţilor, a decis să îmbrăţişeze metoda studiului edificator. Care studiu avea în centrul atenţiei potenţiala dorinţă a clienţilor de a desfăşura activităţi se­xuale în timpul zborurilor cu avionul. Compania procedează astfel la echi­parea pentru sondaj. Tema o avem, precum şi o mie o sută de subiecţi la purtător, care urmează să-şi dea ne­preţuitul aport la elucidarea cazului.

 

PERIMETRU RESTRÂNS. Tot pe această cale aflăm că organizaţia nu s-a trezit aşa, hodoronc-tronc, să apuce taurul de coarne. Ci în urma analizei minuţioase asupra unui club din care fac parte, pare-se, abonaţi ai înălţi­mi­lor – piloţi, clienţi, personal de zbor şi aşa mai departe. Şi care abonaţi ai site-ului afişează acolo spre discuţie diverse teme de interes. Printre care, vezi bine, şi nebunatica fantezie a se­xului prin cotloanele avionului. Ba mai mult, pare-se că subiectul are la bază o întâmplare emblematică, în care o stewardesă prezintă cu lux de amănunte experienţa sexuală întreprinsă dimpreună cu un călător – persoană importantă, de altfel –, întâm­plare petrecută în alcovul improvizat din cabina de toaletă. Dat fiind că subiectul a devenit repede unul de interes, iată şi motivaţia companiei de a realiza studiul cu pricina.

În urma căruia, surpriză-surpriză, ie­se la iveală că 60 de procente din cei întrebaţi ar dori bucuroşi să facă par­te din clubul unde se dezbat activi­tăţile din wc-urile avioanelor. Mai de­parte, 42% se arată oarecum îngrijoraţi de perspectiva sexului în toa­letă, din pricina strâmtorii acesteia, în vre­me ce 12% îşi râd în barbă, adu­cându-şi feciorelnic aminte de buşi­turile năzdrăvane în pereţii budei. Fireşte, asta în timp ce pe unii îi preocupă în­căl­zirea globală, prăbuşirea bursei, in­stabilitatea politică, lipsa apei potabile ori sunt un pic necăjiţi din cauza bom­belor care ameninţă să le pice-n sufragerie...

×
Subiecte în articol: punctul pe g