x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heath Ledger şi copilul neştiut

Heath Ledger şi copilul neştiut

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Mar 2008   •   00:00
Heath Ledger şi copilul neştiut

Familia regretatului actor Heath Ledger crede că acesta mai are un copil dintr-o relaţie pe care a avut-o în liceu cu o femeie mai în vârstă decât el, potrivit presei australiene, informează dailymail.co.uk.

Familia regretatului actor Heath Ledger crede că acesta mai are un copil dintr-o relaţie pe care a avut-o în liceu cu o femeie mai în vârstă decât el, potrivit presei australiene, informează dailymail.co.uk.

COPILUL SECRET. Pe când avea 17 ani, Ledger a avut o relaţie cu o femeie, pe atunci în vârstă de 25 de ani, care trăia în concubinaj cu un alt bărbat şi care a descoperit că este însărcinată abia după ce s-a despărţit de viitorul actor. Dacă se confirmă faptul că Ledger este tatăl biologic al fetiţei acestei femei, copilul ar putea beneficia de o parte din averea de mai multe milioane de dolari a actorului alături de Matilda Rose, fiica în vârstă de doi ani pe care Heath a avut-o cu actriţa americană Michelle Williams. Unchiul lui Ledger, Hadyn Ledger, originar din Perth, Australia, a declarat în exclusivitate pentru Sydney's Daily Telegraph: "Există posibilitatea reală ca Heath să fie tatăl copilului secret". Heath Ledger, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", în regia lui Ang Lee, a murit pe 22 ianuarie, în locuinţa sa din New York, la vârsta de 28 de ani. Medicii legişti au stabilit că moartea actorului a survenit accidental, "din cauza unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate" a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice.


AVERE. Testamentul lui Heath, redactat înainte să o cunoască pe actriţa Michelle Williams şi să se nască fiica lor, Matilda, în aprilie 2003, prevede faptul ca averea lui să fie împărţită între părinţi şi fraţi şi să fie administrată de tatăl starului, Kim Ledger. O parte dintre rudele regretatului Heath Ledger sunt în conflict cu tatăl actorului, spunând că acesta administrează prost averea regretatului actor. Unchii lui Heath cred că tatăl actorului a demonstrat în trecut că este un prost administrator. Din acest motiv, în urmă cu 15 ani, lui Kim i s-a retras funcţia de administrator al averii bunicului lor. "A făcut datorii enorme", a declarat pentru revista People Mike Ledger, unul dintre unchii şi, totodată, naşul actorului. După citirea testamentului, Kim a dat asigurări că "va avea grijă" de Matilda, însă rudele lui spun că promisiunea nu a fost respectată. Unchii actorului sunt de părere că averea ar trebui administrată de un executor independent. De cealaltă parte, executorul australian al testamentului actorului, Robert John Collins, a spus că declaraţiile lui Mike Ledger sunt "nişte gunoaie".

×
Subiecte în articol: magazin heath ledger heath ledger actorului