x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heidi Klum dă lecţii de modă şi lifestyle pe internet

Heidi Klum dă lecţii de modă şi lifestyle pe internet

27 Ian 2011   •   13:14
Heidi Klum dă lecţii de modă şi lifestyle pe internet
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Modelul german Heidi Klum şi compania AOL vor produce împreună o emisiune de lifestyle care va fi difuzată pe internet peste câteva luni Klum şi reprezentanţii AOL au semnat un parteneriat pentru a crea o emisiune TV originală, ale cărei teme principale vor fi moda, produsele cosmetice, viaţa de familie, artele, relaţiile de cuplu şi normele de lifestyle. Termenii financiari ai contractului nu au fost dezvăluiţi.

Heidi Klum şi Full Picture Entertainment, compania care produce "Project Runway", vor asigura pentru noua emisiune atât conţinutul video, cât şi articolele, textele şi fotografiile ce vor fi postate pe blogul show-ului, informează Reuters, preluată de Mediafax. Potrivit anunţului de miercuri, primul episod din noua emisiune va fi difuzat pe internet, peste câteva luni. Producătorii au anunţat că noul show online va acoperi subiecte diverse, "de la activităţile amuzante din familie şi până la sfaturi despre frumuseţe, pentru a avea o relaţii reuşite, atât acasă, cât şi la locul de muncă".

Heidi Klum, căsătorită cu cântăreţul britanic Seal din 2005, a născut, la începutul lunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primit numele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi o cresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţie anterioară, cu Flavio Briatore.

Klum a devenit celebră în anii '90, pentru prezentările de lenjerie intimă şi costume de baie aparţinând companiei Victoria's Secret. Heidi Klum a fost nominalizată şi la premiile Emmy, în calitate de moderatoare a emisiunii "Project Runway". De asemenea, ea s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai bogate top modele, realizat de revista Forbes, după ce a câştigat 16 milioane de dolari în anul financiar 2008 - 2009.

AOL este o companie americană furnizoare de servicii globale de internet, care s-a desprins din grupul Time Warner la sfârşitul anului 2009.

×
Subiecte în articol: online moda fashion lifestyle Heidi Klum