x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Heidi Montag: "Operaţiile estetice mi-au ruinat cariera, voi arăta toată viaţa ca Edward Scissorhands"

Heidi Montag: "Operaţiile estetice mi-au ruinat cariera, voi arăta toată viaţa ca Edward Scissorhands"

21 Dec 2010   •   14:09
Heidi Montag: "Operaţiile estetice mi-au ruinat cariera, voi arăta toată viaţa ca Edward Scissorhands"

Fosta vedetă Playboy a acordat recent un interviu pentru publicaţia PopEater, în care dezvăluie cât de mult i-au afectat corpul toate aceste intervenţii chirurgicale. "Probabil că semnul întunecat de sub bărbie este cel mai evident. Dar cele mai rele cicatrici sunt cele de pe sâni. Iar sub fese sunt cele care mă înspăimântă cel mai mult", a dezvăluit vedeta care a făcut 10 operaţii estetice într-o singură zi. "Oamenii au mai puţine cicatrici în urma accidentelor de maşină decât am eu pe corp acum", a mai adăugat ea, exprimându-şi regretul privind deciziile pe care le-a luat în legătură cu propriul corp.

Îşi doreşte să nu fi făcut toate aceste operaţii. "Mi-aş dori să nu mai fiu "fata de plastic" sau cum m-o mai numi lumea. Operaţiile mi-au ruinat cariera şi viaţa personală, mi-au adus numai negativitate în viaţă. Aş vrea să mă pot întoarce în timp ca să schimb totul. În loc de asta, o să arăt pentru tot restul vieţii ca Edward Scissorhands", a mai adăugat fostul iepuraş Playboy, în vârstă de numai 24 de ani.

Potrivit publicaţiei Life&Style, Heidi Montag are cicatrici sub bărbie, o linie în zig-zag  în urma unei operaţii de modelare a urechilor şi umflături pe picioare, fund şi spate de la proceduri de liposucţie. Nici nu e de mirare, având în vedere că anul trecut în luna noiembrie, Montag a suferit 10 operaţii estetice într-o singură zi, inclusiv injectare cu bitix, repoziţionarea sprâncenelor, modelarea nasului, mărirea sânilor, remodelarea urechilor şi liposucţie. (foto: getyourbizsavvy.com)

×
Subiecte în articol: playboy efecte operatii estetice