x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Helena Bonham Carter a fost decorată de regina Elizabeth a II-a, la palatul Buckingham

Helena Bonham Carter a fost decorată de regina Elizabeth a II-a, la palatul Buckingham

de Mediafax    |    22 Feb 2012   •   16:22
Helena Bonham Carter a fost decorată de regina Elizabeth a II-a, la palatul Buckingham

Actrita Helena Bonham Carter a fost distinsa de regina Elizabeth a II-a cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, in cadrul unei ceremonii speciale ce a avut loc, miercuri, la palatul Buckingham din Londra, informeaza MEDIAFAX, care citeaza BBC.

Actrita britanica, care a jucat rolul mamei reginei Elizabeth a II-a in filmul "Discursul regelui", premiat cu Oscar in 2011, a primit acest titlu pentru realizarile din intreaga sa cariera.

Helena Bonham Carter, in varsta de 45 de ani, a purtat la ceremonie o rochie cadrilata in nuante de rosu si negru.

Actorul Colin Firth, colegul ei din distributia filmului "Discursul regelui", a fost recompensat cu acelasi titlu, pe care l-a primit din partea printului Charles, intr-o ceremonie organizata in luna ianuarie.

In cadrul ceremoniei de miercuri au mai fost recompensati producatorul muzical Steve Lillywhite si scriitoarea Maggie Gee, care au primit titlurile de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, respectiv Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic.

Helena Bonham Carter a fost nominalizata la premiile Oscar in 1998, pentru rolul sau din "The Wings of Dove", si in 2011, pentru "Discursul regelui". Ea a mai jucat in filme precum "Camera cu vedere", "Planeta maimutelor", "Fight Club", "Pestele cel mare", "Harry Potter si Ordinul Phoenix", "Harry Potter si Printul Semipur", "Harry Potter si Talismanele Mortii", "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street" si "Alice in Tara Minunilor".

×