x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Helena Bonham Carter: "Lady Gaga este ca o lucrare de artă"

Helena Bonham Carter: "Lady Gaga este ca o lucrare de artă"

27 Ian 2011   •   18:48
Helena Bonham Carter: "Lady Gaga este ca o lucrare de artă"
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Helena Bonham Carter recunoaşte că a făcut unele gafe vestimentare, însă consideră că moda ar trebui să fie distractivă. Actriţa britanică a stârnit multe reacţii când a apărut la decernarea Globurilor de Aur cu un pantof roşu şi unul verde, însă a spus că industria modei a devenit prea serioasă şi încearcă să impună prea multe reguli.

"De ce să nu porţi pantofi diferiţi? Cine spune că nu pot? Eu doar mă distram. Câteodată le combin bine, câteodată le combin prost. Însă moda ar trebui să fie distractivă. Cred că moda a fost acaparată de industrie prin crearea multor reguli despre ce ar trebui purtat şi îmi vine să ies din tipare şi să arăt că nu vine sfârşitul lumii", a declarat ea pentru People.com.

Actriţa în vârstă de 44 de ani a adăugat că o admiră pe excentrica Lady Gaga pentru stilul ei vestimentar, scrie contactmusic.com, preluat de Mediafax. Lady Gaga are, printre altele, o rochie făcută doar din carne, costume spaţiale, coafuri imense, machiaj strident şi tocuri colosale.

"Îmi place felul în care se îmbracă Lady Gaga. Este ca o lucrare de artă. Admir pe oricine este atât de inventiv, diferit şi distractiv ca ea. Sunt uimită că poate să stea în picioare cu unele dintre încălţările pe care le poartă", a spus Helena.

×
Subiecte în articol: moda fashion Lady Gaga helena bonham carter