x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hex2 :Lupta pentru salvarea omenirii continuă

Hex2 :Lupta pentru salvarea omenirii continuă

10 Aug 2007   •   00:00

Hex este un serial despre povestea cutremurătoare a Cassandrei "Cassie" Hughes, o adolescentă timidă şi inadaptată social, care vrea cu disperare să se integreze in grupul select al internatului britanic MedenHam Hall

AXN/Serial/Luni 22:00

Hex este un serial despre povestea cutremurătoare a Cassandrei "Cassie" Hughes, o adolescentă timidă şi inadaptată social, care vrea cu disperare să se integreze in grupul select al internatului britanic MedenHam Hall. Tănjind după popularitate, dar apreciată cu adevărat doar de prietena ei cea mai bună, Thelma, ea este gata să facă orice pentru a fi acceptată de ceilalţi.

PUTERI. Viitorul lui Cassie se schimbă pentru totdeauna in momentul in care dezgroapă nişte re-licve intr-una din clădirile campusului. Acestea ii dau puteri supranaturale care au legături inspăimăntătoare cu trecutul. Cassie incepe să recunoască exact proporţiile noilor ei capacităţi şi este uluită şi inspăimăntată de viziunile şi vocile care incep să o băntuie. Hărţuită de Azazeal, liderul Nephelim, Cassie (Christina Cole) nu are altceva de făcut decăt să lupte cu toate puterile impotriva a tot ce-i ameninţă existenţa.

In al doilea sezon, drama lui Cassie continuă. Ea işi dă seama că propriul copil-demon pe care credea că l-a omorăt inainte de a se naşte este de fapt viu şi creşte inuman de repede. Naşterea acestui copil diabolic a eliberat Nephelim-ul, un grup de ingeri decăzuţi al cărui prim scop este să se răzbune pe Dumnezeu, omorănd muritori.

Traumatizată, Cassie trebuie să-l găsească şi să-l ucidă pentru a restaura ordinea. Pe măsură ce iubirea ei nemărturisită pentru tatăl copilului, Azazeal, ii afectează radical judecata, ea găseşte un aliat in Ella (Laura Pyper), o misterioasă studentă nou-venită la Colegiul Medenham, care posedă puteri incredibile şi are o răfuială personală cu Nephelim-ul.

DISTRIBUŢIE. In al doilea sezon, vă veţi reintălni cu Jemima Rooper, Jamie Davis, Amber Sainsbury ("Aventura lui Poseidon") şi Michael Fassbender ("Legea lui Murphy"). Incepănd cu acest sezon din distribuţie fac parte şi Stephen Wight, Sam Thoughton (era Drake) şi Joseph Beattie ("Evadare de la Colditz"). Totodată, in serial mai apar şi cunoscutul actor Colin Salmon ("Să nu mori azi") şi Anna Wilson-Jones.

×
Subiecte în articol: serial