x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hollywood / Will Smith, Johnny Depp şi Eddie Murphy, regii contractelor în cinematografie

Hollywood / Will Smith, Johnny Depp şi Eddie Murphy, regii contractelor în cinematografie

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iul 2008   •   00:00
Hollywood / Will Smith, Johnny Depp şi Eddie Murphy, regii contractelor în cinematografie

12:26 • Will Smith, Johnny Depp şi Eddie Murphy sînt cei mai bine plătiţi actori, avînd cele mai mari salarii în ultimul an. Cifrele reflectă un clasament publicat într-un număr special al revistei Forbes despre veniturile starurilor de la Hollywood, scrie AFP.

 Will Smith, Johnny Depp şi Eddie Murphy sînt cei mai bine plătiţi actori, avînd cele mai mari salarii în ultimul an. Cifrele reflectă un clasament publicat într-un număr special al revistei Forbes despre veniturile starurilor de la Hollywood, scrie AFP.

 

MUNŢI DE BANI. Will Smith, în vîrstă de 39 de ani, a încasat 80 de milioane dolari între 1 iunie 2007 şi 1 iunie 2008, cîştiguri rezultate din filme de acţiune precum "I am legend" şi "Hancock", însă şi reputaţia sa artistică a avut de cîştigat printr-o nominalizare la Oscar pentru "Pursuit of happiness" în 2007, scrie revista Forbes. Johnny Depp, cunoscut pentru alternanţa între filmele comerciale (seria "Piraţii din Caraibe") şi producţiile exigente, are un salariu anual care a ajuns la 72 milioane dolari. Johnny Depp, actorul preferat al regizorului Tim Burton, în vîrstă de 45 ani, a fost selecţionat pentru Oscar în 2008 pentru musicalul "Sweeney Todd". Eddie Murphy, în vîrstă de 47 de ani, a cîştigat aproape 55 de milioane de dolari în ultimul an. Această sumă se datorează unor filme artistice, dar mai ales producţiei animate "Shrek", pentru care a făcut vocea unuia dintre personaje. "Shrek 3", care a fost lansat în 2007, i-a acordat acelasi loc 3 şi lui Mike Myers, care şi-a împrumutat vocea personajului principal, iar actorul a reuşit să îşi rotunjească veniturile la suma de 55 mlioane dolari, în ciuda eşecului comediei în care jucase anterior, "Love Guru". Tot graţie filmului "Shrek" şi prinţesei Fiona, personajul căruia i-a împrumutat vocea, Cameron Diaz a devenit cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu 50 milioane dolari. Ea este urmată în clasament de Leonardo DiCaprio (45 milioane dolari), Bruce Willis (41 amilioane dolari), Ben Stiller (40 milioane dolari) şi Nicolas Cage (38 milioane dolari).

 

 

×
Subiecte în articol: magazin milioane dolari Johnny Depp