x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Horoscopul compatibilităților în 2016. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în plan sentimental?

Horoscopul compatibilităților în 2016. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în plan sentimental?

14 Dec 2015   •   16:43
Horoscopul compatibilităților în 2016. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în plan sentimental?

Sunt compatibili Taurul și Capricornul? Dar Scorpionul și Berbecul? Cât ar rezista relația dintre un nativ din zodia Pești și o Balanță? Specialiștii ne oferă răspunsuri la toate aceste întrebări, dezvâluindu-ne ce ne-au pregătit astrele în 2016 în plan amoros.


BERBEC

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Dacă Berbecului îi place o persoană cu adevărat, nu va accepta să fie refuzat, ba chiar va deveni din ce în ce mai insistent. În general este atras de persoanele sociabile și pline de viață, scrie mujerhoy.es.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Leul și Capricornul.
Nu este compatibil cu: Racul.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: o Balanță.


TAUR

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Taurul poate fi cucerit cu lucruri simple, nu trebuie să epatați pentru a-i atrage atenția. Este în general atras de persoanele atente la detalii.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Fecioara și Capricornul. Totuși, cu Fecioara nu ar putea avea o relație de lungă durată, fiind mult prea strictă și rigidă pentru un Taur.
Nu este compatibil cu: Leul și Vărsătorul.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Scorpion, existând chiar și posibilitatea unei căsătorii.


GEMENI

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: relația cu acest nativ ar putea debuta cu o conversație inteligentă sau chiar cu o discuție în contradictoriu bine argumentate. Singura problema în dragoste este că sunt prea reci, prea distanți și sunt percepuți drept neinteresați.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Balanța și Vărsătorul, dat fiind faptul că sunt zodii de aer și au un sistem de gândire asemănător.
Nu este compatibil cu: Fecioară și Pești.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Săgetător.


RAC

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Le plac relațiile serioase și compromisurile și „funcționează” mai bine când legătura este oficială. Sunt fideli, le place să fie iubiți și iubesc profund.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Scorpionul și Peștii, deși cu aceștia din urmă este nevoie de răbdare pentru ca relația să dureze.
Nu este compatibil cu: Balanța și Capricornul.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un nativ din zodia Scorpion, au puncte de vedere similare.


LEU

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Dat fiind faptul că principala competență a unul Leu este să exercite puterea, au nevoie de un partener care să înțeleagă și să îi accepte stilul de viață. Leii sunt atrași de teatru, muzică, spectacole și interacțiuni.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Vărsătorul, pentru căsătorie și asocieri
Nu este compatibil cu: Taurul și Scorpionul, pe care îi consideră prea disciplinați
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Vărsător. Cele două zodii sunt cu adevărat compatibile.


FECIOARĂ

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit
: Își dorește ca partenerul de viață să aibă o perspectivă critica asupra lucrurilor din jur, să fie o persoană profundă, căreia să îi pese. Fecioara este perfecționistă în tot ceea ce face, dragostea nu ar putea constitui o excepție.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Taurul și Capricornul.
Nu este compatibil cu: Gemenii și Săgetătorii, sunt prea dezordonați și dezorganizați.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Taur, datorită modului în care acest nativ percepe viața.


BALANȚĂ

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Dacă doriți în viața dumneavoastră o persoană seducătoare, romantică și corectă, întâlniți-vă cu o Balanță. Nativii acestei zodii nu acceptă sub nicio formă dezechilibrele și nedreptățile. Dacă vreți ca relația să dureze, acordați atenție detaliilor și fiți surprinzător:
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Gemenii și Vărsătorul.
Nu este compatibil cu: Racul și Capricornul.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Berbec. Balanței îi place libertatea pe care numai un Berbec ar putea să i-o acorde.


SCORPION

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Fiind un semn care preferă relațiile serioase, Scorpionul se gândește foarte bine înainte de a face acest pas. Totuși, în momentul în care decide să se implice, este fidel și dedicat.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Racul și Peștii, datorită faptului că sunt semne de apă.
Nu este compatibil cu: Leul și Vărsătorul.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un nativ al zodiei Taur, ar fi la fel de încăpățânați.


SĂGETĂTOR

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Dacă v-ați îndrăgostit de un Săgetător, este foarte important să îi acordați libertate, pentru că veți primi același lucru. Le plac legăturile flexibile, dacă se simt controlați sau îngrădiți, vor prefera să renunțe la relația respectivă.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Berbecul și Leul, doar aceste zodii ar putea să îi acorde Săgetătorului libertatea pe care o iubește atât de mult.
Nu este compatibil cu: Fecioara și Peștii.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Berbec, ambii se comportă la fel atunci când sunt îndrăgostiți.


CAPRICORN

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Vă va fi foarte greu să cunoașteți un Capricorn cu adevărat. Sunt persoane profunde, introvertite și rezervate și de aceea trebuie să le acordați timp. Își exprima dragostea în mod practic, nu sunt tocmai cele mai romantice persoane.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Taur și Fecioară, datorită seriozității specifice acestor zodii.
Nu este compatibil cu: Berbecul și Balanța.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un Rac, un nativ previzibil.


VĂRSĂTOR

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Vărsătorul nu obișnuiește să ia atitudine când vine vorba de sentimente. Sunt prieteni extraordinari și atunci când se îndrăgostesc, se ascund în spatele relației de amiciție. Nu obișnuiesc să își manifeste dragostea, vă va fi greu să vă dați seama dacă vor ceva mai mult.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Gemenii sau Balanța. Vărsătorii au nevoie de parteneri capabili să le arate afecțiune.
Nu este compatibil cu: Taurul și Scorpionul.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: un reprezentant al zodiei Leu, care îl va face să se simtă în siguranță.


PEȘTI

Cum se comportă nativul în dragoste și cum poate fi cucerit: Nativii acestei zodii sunt spiritualii zodiacului, și tocmai de aceea au nevoie de un partener care să îi aducă cu picioarele pe pământ. Totuși, este greu ca cineva să se ridice la înălțimea așteptărilor lor.
Este compatibil în plan sexual și sentimental cu: Rac și Scorpion
Nu este compatibil cu: Săgetătorii și Gemenii.
S-ar putea îndrăgosti cu ușurință de: o Fecioară.

 

×