x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Horoscop sanatate 2006

Horoscop sanatate 2006

13 Ian 2006   •   00:00

Cine n-ar fi curios sa stie, macar in linii generale, cum va decurge viata sa in viitorul apropiat? In numerele precedente v-am prezentat atat horoscopul general pentru anul 2006, cat si cele "specializate" in cariera, finante si dragoste. A mai ramas unul singur, la fel de important - Horoscopul Sanatatii, asa cum apare el pe site-ul TopSanatate.ro.

BERBEC 21.03 - 20.04
Simti nevoia unei relaxari care sa te ajute sa tii pasul cu ritmul alert in care se desfasoara toate in jurul tau. Adesea, un nivel scazut de energie este catalogat ca fiind un inceput de depresie. Relaxeaza-te mai mult si vei depasi cu bine toate aceste stari, care te pandesc in noul an. Zonele care trebuie protejate mai mult sunt plamanii, bratele, umerii si intestinele. Impulsivitatea si incapacitatea de a lua seama la sfaturile celor din jur ii determina sa aleaga ei singuri solutia de a se trata in anumite situatii. Problemele cu care se vor confrunta nativii din Berbec si in noul an sunt cele legate de sinuzita, dureri de cap, dureri de dinti, dureri de gingii, calvitie.

TAUR 21.04 - 21.05
Anul 2006 iti va intensifica interesul in sanatate si problemele legate de acest domeniu. Sanatatea ta poate fi imbunatatita printr-o supraveghere atenta a rinichilor, a soldurilor, a coapselor si a organelor sexuale. Regimurile de detoxifiere sunt binevenite oricand in cazul tau! Problemele cu care se vor confrunta nativii din Taur in acest an sunt: infarctul, amigdalita, probleme cu gatul si laringita. Rigiditatea gatului, durerile de gat si de urechi sunt cele mai dese plangeri ale nativilor din Taur. Cultivarea calmului si a starilor pozitive va constitui o prioritate! Energia de care dai dovada trebuie sa se concentreze asupra lucrurilor importante pentru tine pentru a evita epuizarea.

GEMENI 22.05 - 21.06
In cazul nativilor din Gemeni exista o stransa legatura intre dragoste si sanatate. Lamureste problemele sentimentale pentru a mentine o stare de sanatate buna! Regimurile de detoxifiere trebuie urmate cu strictete si pot constitui un prim remediu in caz de boala. Nativii din Gemeni trebuie sa lucreze asupra capacitatii lor de a-si dobandi calmul si de a-si controla poftele alimentare. Tuberculoza, astmul si anemia sunt frecvent intalnite la persoanele nascute in zodia Gemenilor. Cele mai vulnerabile parti ale corpului sunt bratele, degetele, plamanii si sistemul nervos. In anul 2006 te vei confrunta cu probleme respiratorii si ale sistemului nervos.

RAC 22.06 - 22.07
Racii sunt persoane complexe care oscilaza destul de mult din punctul de vedere al sanatatii: in anumite momente par invincibili, in timp ce in alte perioade par a avea slabiciunile si sensibilitatea unor copii. Colonul si glanda tiroida trebuie, de asemenea, supravegheate constant! Deseori vei descoperi ca o noapte petrecuta in oras, condimentata cu rasete si voie-buna vor conta pentru sanatatea ta mai mult decat vizitele facute medicului. Invata sa fii mai putin solitar! Anul acesta ai mare nevoie sa-ti supraveghezi resursele de energie, sa te odihnesti si sa te relaxezi. Invata sa-ti utilizezi resursele interioare pentru lucruri care intr-adevar conteaza.

LEU 23.07 - 22.08
Energiile consumate inutil sunt corelate cu afectiuni ale intestinului subtire. La nivelul intestinului se desfasoara majoritatea proceselor digestiei si ale absorbtiei: aici se decide ce este sanatos si trebuie pastrat in sistem si ce anume dauneaza si urmeaza a fi eliminat. Un alt punct care iti va crea neplaceri este reprezentat de aparitia fricilor, mai mult sau mai putin intemeiate, privind rinichii. Nu te lua dupa sfaturile prietenilor "binevoitori". Discernamantul este bine sa fie ascutit; da-ti seama daca responsabilitatea tine de domeniul tau sau nu, inainte de a te avanta sa te implici. Gandeste simplu: iti permit timpul, energia si resursele interioare sa te ocupi de ea sau nu?

FECIOARA 23.08 - 22.09
Fecioara isi doreste sa duca un stil de viata sanatos, cu diete si multa activitate fizica. In cazul acestor nativi exista o conexiune puternica intre dragoste si sanatate. In general este o perspectiva relativ buna privita din exterior, insa exagerarea poate avea efecte neplacute. Poti ajunge cu usurinta in cealalta extrema: tot analizand din dorinta de a vindeca, iti poti distruge romantismul si capacitatea de simtire si daruire intr-o relatie. Atentie sporita la vezica urinara, la rinichi si la plamani. Gleznele au nevoie de grija suplimentara. In general este o perspectiva relativ buna privita din exterior, insa exagerarea poate avea efecte neplacute.

BALANTA 23.09 - 22.10
Dorinta de a vrea sa fii in permanenta in centrul atentiei, de a fi placuta de cat mai multe persoane, se poate intoarce in defavoarea ta - vei avea de intampinat momente ce te vor gasi cu resursele de energie minime. Bucura-te de placerile marunte, bucura-te de realizarile importante! Prin bucurie vei reusi sa tii departe depresia care te urmareste de ceva vreme. Durerile de spate si afectiunile renale iti vor da batai de cap daca te vei suprasolicita! Acorda atentie picioarelor! Alege-ti cu grija o incaltaminte confortabila si opteaza pentru presopunctura cat mai des cu putinta.

SCORPION 23.10 - 21.11
Depresia este mai amenintatoare ca niciodata, iar daca vei pica in mrejele ei, te vei lupta mult timp pentru a reusi sa redevii o persoana puternica. Musculatura, organele sexuale, vezica urinara si colonul sunt principalele parti ale corpului care-ti vor da batai de cap! Se contureaza probleme si la nivelul gatului. Migrenele, infectiile si febra - 3 motive pentru a incepe un stil de viata mai sanatos! Atentie sporita in privinta activitatii sexuale; scorpionul are tendinta de a exagera in aceasta privinta. Anul viitor ar fi intelept sa ai grija in alegerea partenerilor, pentru ca esti predispus bolilor cu transmitere sexuala.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Tendinta principala va consta in privirea jumatatii goale a paharului. Echilibrul iti va fi adus nu atat de un stil de viata sanatos, cat de un partener de cuplu dornic sa te ajute sa privesti partea plina a paharului. Tiroida si intregul metabolism vor fi afectate de "nelinisti metafizice". Soldurile, rinichii, coloana vertebrala si dintii trebuie supravegheati cu atentie sporita. De asemenea, nu strica sa ai grija la consumul de alcool si la numarul tigarilor fumate zilnic. In cazul in care nu ai vicii, este posibil sa te lasi contaminat de ele, datorita anturajului. Viciile, sistemul nervos suprasolicitat, sensibilitatea sistemului osos iti pot innoura intregul an daca nu ai grija de tine!

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Accidentele la care sunt expusi nativii din Capricorn sunt luxatiile, dislocarile, unele probleme cu genunchii, alergiile si o sensibilitate ridicata a pielii. Tulburarile emotionale precum depresia sau isteria nu te vor ocoli nici in noul an, insa trebuie sa fii deschis cu cei din jurul tau si sa vezi mereu jumatatea plina a paharului. Problemele cu glanda tiroida si metabolismul trebuie evitate, capricornii fiind extrem de expusi la ele in noul an. Exercitiile fizice adecvate, un efort si un repaos echilibrat, mentinerea unei greutati normale printr-o alimentatie echilibrata te vor ajuta in acest sens.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Sanatatea ta poate fi intensificata printr-o supraveghere constanta a inimii, a stomacului si a pieptului. Nevrozele, de a caror existenta nu erai constient/a pana acum pot iesi la iveala. Nativii din Varsator sunt predispusi la boli ale circulatiei sangvine, ale spatelui si inimii, iar in cazul persoanelor care iubesc sportul, cele mai comune accidente sunt contractii ale musculaturii si alergiile. Preocuparea ta pentru sanatate si regimuri bazate pe o alimentatie echilibrata vor constitui si in noul an o prioritate pentru tine. Cunostintele dobandite despre buna functionare a organismului te vor ajuta sa treci peste problemele de sanatate.

PESTI 19.02 - 20.03
Esti intr-o forma de zile mari. Supravegheaza cu atentie inima, spatele, genunchii si dantura. Daca va fi sa te confrunti cu unele probleme de sanatate anul viitor, acestea sunt zonele cel mai des afectate. Exista multe modalitati prin care le poti preveni! De asemenea, vizitele regulate la dentist sunt mai mult decat indicate in cazul tau. Din nefericire, nativii din Pesti se pot confrunta cu tulburari digestive. Activitatea fizica obisnuita te va ajuta sa te mentii in forma si va reduce stresul emotional. Diverse inflamatii, reactii adverse la medicamente sau rani la picioare sunt principalele probleme de care se plang nativii acestei zodii.
×
Subiecte în articol: sanatate nativii