x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un hoţ mascat, prins pentru că şi-a sărutat victima

Un hoţ mascat, prins pentru că şi-a sărutat victima

05 Feb 2014   •   16:14
Un hoţ mascat, prins pentru că şi-a sărutat victima

Cea mai mare grijă a hoților este să lase la locul faptei cât mai puține probe care să-i dea de gol. Tocmai de aceea, o știre face înconjurul lumii, după ce un tâlhar a făcut un gest total neobișnuit, ajutându-i pe polițiști să îl identifice fără dubii.

Angajata unui magazin de bijuterii din Paris a fost atacată de doi indivizi mascați în apropierea locuinței sale și târâtă în casă. Aici, tâlhării au stropit-o cu apă spunându-i că e benzină și îi vor da foc dacă nu cooperează. Așa au determinat-o să le spună codul alarmei de securitate a magazinului și cifrul seifurilor. Apoi, unul dintre hoți au rămas să o păzească, în timp ce celalalt a ridicat prada fără nicio dificultate.

Problema a venit de la hoțul rămas acasă. La plecare, acesta s-a gândit să-și liniștească cumva victima cu care stătuse patru ore, și a sărutat-o pe obraz.

Cum a rămas singură, femeia a chemat poliția, care i-a prelevat probe de ADN de pe obraz.
Spargerea a avut loc în aprilie trecut, dar sărutul și-a făcut efectul abia acum. Hoțul, arestat în sudul Franței pentru o altă faptă, a fost identificat pe baza probei de ADN. Complicele lui nu a fost prins.

×
Subiecte în articol: spargere talharie bijuterie paris