x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hugh Hefner, încornorat înainte de nuntă?

Hugh Hefner, încornorat înainte de nuntă?

25 Mar 2011   •   13:35
Hugh Hefner, încornorat înainte de nuntă?
Sursa foto: Steve Marcus /REUTERS


Iubita în vârstă de 24 de ani a lui Hugh Hefner pare să nu fie atât de pregătită de statutul monogam pe care îl presupune căsătoria. Revista Life & Style a decis să publice un material care atentează la bunele moravuri ale playmate-ului Crystal Harris, dezvăluind că aceasta îi pune coarne fondatorul celebrei publicaţii Playboy, alintându-se drăgăstos cu unul dintre fii celebrului Dr.Phil McGrew.

Bineînţeles, când crede că ochiul presei tabloide nu o vede. Însă, Jordan, în postura amantului presupus, nu pare să ţină cont  de o posibilă ieşire la rampă cu iubita lui Hefner, având în vedere că o giugiuleşte cu orice ocazie şi o ia de mâna împodobită cu inelul de logodnă cu diamant de şase carate. Potrivit Life & Style, „orice ocazie” înseamnă o cină romantică la un restaurant din Los Angeles, tocmai când blonda logodnică încearcă să ţină sub preş o posibilă idilă.

Hugh Hefner şi Crystal Harris şi-au anunţat logodna la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, magnatul în vârstă de 84 susţinând că aceasta este ultima sa căsătorie. Punctul lui de vedere poate fi uşor înţeles, însă râmâne de văzut dacă ei se vor căsători până la urmă pe 18 iunie.

×
Subiecte în articol: logodna playboy hugh hefner