x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hugh Jackman, accidentat în timpul emisiunii lui Oprah

Hugh Jackman, accidentat în timpul emisiunii lui Oprah

15 Dec 2010   •   16:28
Hugh Jackman, accidentat în timpul emisiunii lui Oprah

Hugh Jackman a avut nevoie de îngrijire medicală de urgenţă după o cascadorie eşuată, efectuată pentru show-ul de televiziune din Australia al celebrei Oprah Winfrey. Aşteptat pentru un interviu, actorul şi-a făcut intrarea coborând pe un cablu din vârful Operei din Sydney, dar, în loc să se oprească unde trebuia, el a intrat direct într-un reflector. Jackman a beneficiat imediat de ajutorul paramedicilor care s-au grăbit să îi îngrijească o tăietură adâncă de deasupra ochiului drept.

Jackman a refuzat, însă, să lase incidentul să dea peste cap planurile filmării. El a continuat treaba, urcând alături de Oprah pe scenă pentru interviul pe care îl avea de dat, imediat după ce personalul medical i-a oprit sângerarea. "Totul a fost amuzant până la sfârşit. Am coborât pe cablu făcând cu mâna tuturor, uitându-mă la Golful Sydney, miţam văzut tatăl, copiii şi pe tine, apoi am zis că trebuie să trag de frână şi poc!...Acum sunt ok, nu doare.", a declarat actorul i-a povestit el lui Oprah.

Filmarea la care a participat Hugh Jackman face parte dintr-o întreagă serie programată pentru finalul de sezon al show-ului lui Oprah. Pentru acesta, Oprah a pus pe listă numeroase celebrităţi, printre care şi Nicole Kidman, Keith Urban şi rapperul Jay-Z. (foto: starpulse.com)

×
Subiecte în articol: accident show oprah winfrey hugh jackman