x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Huuuuă!

Huuuuă!

de Sebastian S. Eduard    |    30 Oct 2009   •   00:00

A început campania electorală. Dacă eventual vă întrebaţi ce face politicianul român în campanie, răspunsul este simplu. 1. Stă călare pe televizor şi 2. Evident tromboneşte populaţia.



Ceea ce mă îngrijorează cel mai tare este, de fapt, unde ar trebui să fie şi ce ar trebui să facă politicianul român atunci când este la teve şi ne tromboneşte. Răspunsul este din nou extrem de simplu: la serviciu. Oamenii ăştia sunt plătiţi de noi, fraierii de pe trecerea de pietoni, ca ei să fie senatori, deputaţi, miniştri şi chiar preşedinţi. În aceste calităţi, politicienii trebuie să facă ceva... lucrativ nu să frece menta prin interviuri, la radio şi teve. Să se ia de păr pe post şi să pară că sărăcuţii nu mai dorm noaptea de grija populaţiei.

Ei se tăvălesc pe gazon ca nişte găini cu capetele retezate şi noi, fraierii de pe trecerea de pietoni, transformaţi în fraierii scuipători de seminţe de pe stadion, o luăm de bună. Ne încăierăm între noi în tribune, o luăm personal, aruncăm cu petarde... uitând că petardele sunt pe teren.
Eu zic, băieţi să rupem gardurile, să invadăm terenul şi apoi... o să mai vedem.

×
Subiecte în articol: parerea mea