x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun I love fashion!

I love fashion!

de Roxana Ioana Ancuta    |    Oana-Maria Baltoc    |    27 Mar 2009   •   00:00
I love fashion!
Sursa foto: supli_1/

Colecţiile de primăvară-vară 2009 ale magazinelor din Bucureşti Mall au fost prezentate, săptămâna trecută, într-o nouă ediţie a Brandswalk.



Alături de manechinele profesioniste care au defilat pe scenă, s-au aflat şi câteva dintre cele mai sexy prezenţe pe sticlă ale momentului: Gina Pistol, Ilinca Vandici, Laura Cosoi, Daniela Crudu, Crina Abrudan şi Monica Columbeanu, ele prezentând colecţiile unor branduri precum Tommy Hilfiger, Aldo, s. Oliver, Debenhams, Etam, Olsen şi Timberland&Nautica.

Cele mai multe dintre creaţiile show-ului se încadrează în linia casual, croielile masculine fiind foarte des abordate. Accesorizate cu genţi de umăr şi curele îndrăzneţe, ţinutele au făcut o trecere de la hippy-chic la printuri exotice cu palmieri. Culorile agresive au fost îmbinate cu nuanţe de crem, bej şi maro, iar eşarfele de mătase cu imprimeuri puternice au întregit stilul vintage, mai ales în prezentarea Debenhams.

Anul 2009, în materie de fashion, mai propune colecţii definite de un stil spontan, liber, dar şi elegant şi high-class. Inspirată de stilul hippie al anilor '70, cu influenţe etnice din Africa, India sau Riviera Italiană a fost şi colecţia s. Oliver, care a adus în prim-plan o gamă întreagă de culori intense pentru pantalonii largi sau fustele din bumbac cu buzunare largi, aplicate.

×
Subiecte în articol: life & style