x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ice Age 3

Ice Age 3

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Iun 2009   •   00:00
Ice Age 3
Sursa foto: /Copyright © 2009 Twentieth Century Fox Film Corporat

Veveriţa Scrat mărturiseşte într-un interviu că ar renunţa cu drag la una dintre nuci, dacă i s-ar oferi şansa unui rol alături de actriţa Julia Roberts



Sid, Manny şi Diego, adică leneşul, mamutul şi tigrul, revin într-o nouă aventură, "Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor" (Ice Age 3: Down of the Dinosaurs), de la 3 iulie şi pe marile ecrane din România. Din peisaj nu lipseşte mascota acestui film de animaţie, care a făcut furori în întreaga lume, inegalabilul Scrat, veveriţoiul mereu gata să treacă prin foc şi sabie pentru ghinda lui. De această dată, povestea se mută în lumea dinozaurilor, unde Scrat va ajunge să înţeleagă ce ascunde sintagma "la bine şi la rău", şi asta pentru că se îndrăgosteşte până peste coadă de o veveriţă cu sex-appeal gârlă. Grupului vesel i se alătură şi iubita lui Manny, spirituala mamuţică Ellie, cu vocea asigurată de Queen Latifa.  

ICE AGE 4. Pentru fanii înrăiţi ai lui Scrat, o veste de milioane. În acest episod, spaţiul alocat psihopatului cu ghinda este ceva mai generos. Şi un bonus. Scrat a oferit declaraţii în exclusivitate într-un interviu pus la dispoziţie de 20th Century Fox şi oferit de distribuitorul filmului în România, Odeon Cineplex, din care am aflat că Scrat este un tinerel de vreo 20.000 de ani şi că prima apariţie în Ice Age a obţinut-o pentru că îl cunoştea pe regizor: "La Hollywood, totul ţine de persoanele pe care le cunoşti", sau de pile, mai pe româneşte. De asemenea, Scrat doreşte ca toată lumea să ştie că îl admiră nespus pe regizorul filmului, mai ales că omul s-a apucat deja de "Ice Age 4", deci... "niciodată nu e prea târziu să te apuci să pupi în fund". Şi pentru că tot vorbeam despre "Ice Age 4", se pare că în următorul film prietenii noştri vor fi descoperiţi îngheţaţi în zilele noastre şi vor fi transportaţi într-un muzeu unde vor reveni la viaţă, puşi pe fapte mari.

×
Subiecte în articol: vedete ice age