x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Idolul American după gratii

Idolul American după gratii

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    03 Aug 2007   •   00:00
Idolul American după gratii

Fostul concurent in popularul show TV "American Idol", Corey Clark, a fost arestat zilele trecute in Tennessee pentru posesie de droguri.

Fostul concurent in popularul show TV "American Idol", Corey Clark, a fost arestat zilele trecute in Tennessee pentru posesie de droguri.

Idol interlop. Implicat de-alungul ultimilor ani in nenumărate scandaluri care mai de care mai picante, aspirantul la titlul de American Idol a fost descalificat in finala sezonului 2, din 2003, datorită omiterii "intămplătoare" din CV a unei condamnări penale. Drept răzbunare, Corey a acuzat-o pe căntăreaţa Paula Abdul, membră a juriului, că l-ar fi pregătit pentru concurs, perioadă in care cei doi ar fi avut şi o legătură sentimentală. Cănd a vrut să rupă relaţia, a fost eliminat din concurs, a explicat el, declarănd că are şi dovezi "explicite" şi "incriminatoare" impotriva căntăreţei care l-a "ajutat" să ajungă pină in finală.

Paula Abdul a negat la vremea aceea toate acuzaţiile, catalogănd afirmaţiile drept "atentat la imaginea ei" intr-un interviu pentru Primetime Live, deşi avocatul lui Corey a declarat că probele există şi că vor fi puse la dispoziţia autorităţilor in eventualitatea desfăşurării unei anchete guvernamentale. "Am invăţat să nu mă mai las afectată de acuzaţii false sau rău intenţionate", a declarat căntăreaţa la scurt timp inainte ca toate acuzaţiile să fie retrase printr-o inţelegere in afara sălii de tribunal şi ca postul de televiziune Fox să o exonereze pe Abdul de orice acuzaţie. Astfel, amănuntele ce compun misterul din jurul eliminării lui Corey din concursul American Idol au rămas necunoscute publicului, hrănind săptămăni bune jurnaliştii americani (şi nu umai) de scandal.



Recidivist. "What goes around, comes around", zice americanul. Noi avem o altă vorbă: "să nu te p... contra văntului". Şi cam asta a făcut Corey, umblănd cu nasul "pudrat" prin Tennessee, la volanul maşinii lui. „Oprit pentru exces de viteză, agenţii de poliţie au descoperit că pe numele lui fusese deja emis de către statul Arizona un mandat de arestare pentru neprezentarea la tribunal in procesul in care era acuzat de violare de domiciliu şi vandalism", a declarat John Rehrauer, purtător de cuvănd al şerifului din oraşul Pulaski, adăugănd că la percheziţie, asupra lui Corey s-a descoperit şi o cantitate de droguri, fapt ce a dus la o nouă arestare a "idolului".

O ]intrebare rămăne totuşi... De ce o fi Corey aşa de fericit in poya pe care poliţia din Tennessee i-a facut-o după arestare? I-o plăcea să se vadă pe prima pagină. Nici nu mai contează cum. Sau şi-o aminti de clipele cu Paula Abdul…

×
Subiecte în articol: magazin corey