x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iliescu: "Un om ca Năstase nu poate fi ţinut pe margine"

Iliescu: "Un om ca Năstase nu poate fi ţinut pe margine"

22 Feb 2008   •   00:00

11:26 Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, înaintea Consiliului Naţional al partidului, că este pozitivă candidatura lui Adrian Năstase la preşedinţia acestui for, el arătând că un om ca Năstase "nu poate fi ţinut pe margine".



Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, înaintea Consiliului Naţional al partidului, că este pozitivă candidatura lui Adrian Năstase la preşedinţia acestui for, el arătând că un om ca Năstase "nu poate fi ţinut pe margine".

"Se cheamă că un om cu potenţialul lui (Adrian Năstase - n.r.) vrea să revină, să îşi asume răspunderea. Ãsta e un lucru favorizant pentru partid", a spus Iliescu.

"Trebuie să atragem toate forţele de care dipune acest partid. Un om ca Năstase nu poate fi ţinut pe margine, el e un om care poate fi util în viaţa politică în general", a adăugat fostul şef al statului.

Întrebat dacă el l-a îndepărtat pe Năstase din viaţa politică, Iliescu a răspuns: "Nu eu l-am îndepărtat pe Năstase, ei m-au îndepărtat pe mine, între noi fie vorba".

Consiliul Naţional al PSD s-a reunit, vineri, pentru a-şi alege preşedintele, unde sunt înregistrate două candidaturi – Adrian Năstase şi Dan Mircea Popescu – şi pentru a desemna trezorierul, unde este înregistrată o singură candidatură – cea a lui Aristide Roibu.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin nastase