x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun „Imagine” – o colecţie cu iz asiatic

„Imagine” – o colecţie cu iz asiatic

de Ema-Augusta Banu    |    26 Ian 2012   •   21:00
„Imagine” –  o colecţie cu iz asiatic

Creatoarea de moda Wilhelmina Arz si-a prezentat recent, in cadrul Galei Soiree de la Mode, colectia pentru sezonul primavara-vara 2012.

Sub genericul 'Imagine', noua linie vestimentara pune accent pe feminitate si eleganta. Sunt aduse in prim-plan culorile puternice, indraznete si materia­le fluide. Avand ca sursa de inspiratie teatrul japonez traditional Kabuki, propunerea Wilhelminei Arz se adreseaza femeilor care traiesc intr-o lume deschisa, fara frontiere: 'Imaginati-va! Indrazniti a va ima­gina o femeie calatoare in timp si in sine. Traim intr-o lume deschisa, fara frontiere. Va invit sa visati cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi prizoniera viata! Visati, traiti, respirati la scara 1:1 in cea mai frumoasa calatorie, cea a fiecaruia dintre noi!', spune designerul.

Din echipa care a contribuit la reusita noii colectii ii mentionam pe Alina Brailescu – make-up artist, Laurent Tourette – hair stilist, Christhelen B. (Cristina Batlan) – incaltaminte sau Madalina Mocanu – aranjamente florale. Evenimentul, desfasurat la Athenne Palace Hillton, a captat atentia mai multor vedete autohtone, printre care Anca Turcasiu, Gia­nina Corondan, Luana Ibaka, Rita Muresan, Maria Radu sau DJ Wanda.

×
Subiecte în articol: fun