x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In coarne şi oase, la Muntenegru

In coarne şi oase, la Muntenegru

de Raluca Grintescu    |    18 Dec 2007   •   00:00
In coarne şi oase, la Muntenegru
Sursa foto: SAVO PRELEVIC/

Una dintre tradiţiile păstrate cu temeinicie de-a lungul timpului in oraşul Ulcinj din Muntenegru este celebrul festival al berbecilor.

Una dintre tradiţiile păstrate cu temeinicie de-a lungul timpului in oraşul Ulcinj din Muntenegru este celebrul festival al berbecilor. Cele mai aşteptate momente ale festivalului sunt de departe luptele intre berbeci, unde cei mai tari dintre "luptători" vor fi decoraţi intr-o ceremonie specială.

LONGEVITATE: A murit cel mai bătrăn om

Cel mai bătrăn om de pe planetă, locuitorul regiunii ucrainene Lvov, Grigori Nestor, a murit in cel de-al 117-lea an al vieţii sale. Acest lucru a fost anunţat duminică de către primarul localităţii Starăi Iarăciv, unde bătrănul locuia la o nepoată de soră. Potrivit primarului satului, doar cu căteva zile inainte de moarte Grigori Nestor nu se plăngea de probleme de sănătate. Intrebat despre secretul longevităţii sale, Nestor răspundea in glumă că performanţa sa se datorează faptului că nu a fost niciodată căsătorit şi "nu şi-a distrus sistemul nervos pe frontul familial".

ADIO!: Celine Dion şi-a incheiat contractul

Celine Dion şi-a incheiat contractul pentru spectacole de la hotelul Caesars Palace cu un concert emoţionant susţinut sămbătă noapte. Spectacolele solistei canadiene de la celebrul hotel-cazinou, care au avut incasări de peste 400 de milioane de dolari, s-au derulat sub numele generic de "A New Day" şi au inceput in luna martie 2003. După plecarea lui Celine Dion seria de concerte oferite la Caesars Palace va continua cu Bette Midler care va susţine incepănd cu 20 februarie 2008 spectacolul "The Showgirl Must Go On".


TOP: Will Smith, primul loc in box office

Ultimul film al lui Will Smith, producţia "I Am Legend", realizată de studiourile Warner Bros, s-a plasat pe primul loc in box office-ul nord-american reuşind să obţină 76,5 milioane de dolari in primul week-end de la lansare. In acest film, Smith joacă rolul unui om de ştiinţă, unicul supravieţuitor al unei epidemii planetare care i-a transformat pe oameni in nişte monştri. El trebuie să găsească un antidot impotriva acestui virus care aproape a distrus intreaga umanitate. Pe locul doi s-a situat producţia "Alvin and the Chipmunks", cu incasări de 45 de milioane de dolari.


DUPĂ CĂSĂTORIE:Doi tineri s-au aruncat din avion

Unii oameni sunt dependenţi de adrenalină şi de senzaţiile tari oferite de sporturile extreme, aşa cum este cazul pentru Jeanie Dulski şi Jamy Knittle care au reuşit să imbine practicare a două "sporturi periculoase" cănd s-au căsătorit pe aeroportul din Hazelton şi apoi s-au aruncat cu paraşuta. "Am simţit că mariajul mă inspăimănta mai tare decăt săriturile cu paraşuta aşa că am hotărăt să sărim că poate ne mai trec emoţiile căsătoriei", a povestit Jeanie.

×
Subiecte în articol: magazin