x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun În puii mei... Mihai Bendeac!

În puii mei... Mihai Bendeac!

de Roxana Ioana Ancuta    |    Ema-Augusta Banu    |    09 Oct 2009   •   00:00
În puii mei... Mihai Bendeac!
Sursa foto: Lucian Alecu/Jurnalul Naţional

Un show proaspăt! Cel mai proaspăt! "Va fi show mare", promite Bendeac. "Un show ca un fresh de portocale", spune şi Buzdugan despre cel mai nou produs de televiziune realizat la ora actuală în România, şi care va începe la 10 octombrie la Antena 1.



"În puii mei", un show de divertisment cu o desfăşurare de forţe impresionantă. Avându-i ca amfitironi pe Mihai Bendeac şi pe Daiana Anghel, emisiunea în care scenetele politice extrem de acide (uneori, chiar dure) se împletesc cu momente comice şi parodii muzicale aduce în faţa telespectatorilor nume precum Monica Anghel, Daniel Buzdugan, Tina Geru, Anca Florescu şi o serie de tineri actori profesionişti care s-au remarcat în spectacole de succes ale unor teatre precum Bulandra, Metropolis sau Teatrul de Comedie. Fiecare ediţie va fi prezentată de o anumită personalitate interpretată de Mihai Bendeac alături de Daiana Anghel (spre exemplu, în primele două ediţii personajele lui Bendeac vor fi Ştefan Bănică Jr şi Florin Piersic).

 "Puii mei" nu e marcă înregistrată?


Nu e marcă, dar îmi pare rău că nu am înregistrat eu "La naiba". Mircea Solcanu e, de altfel, un tip foarte mişto, însă problema care m-a deranjat a fost treaba asta cu "la naiba". Să te apuci să declari, sfătuit probabil de PR-ul trustului pentru care lucrează, "eu spun asta din copilărie", mi se pare jenant. Deci, ca să fie clar şi pentru posteritate, Mircea Solcanu nu a pronunţat "la naiba" niciodată în viaţa lui până nu m-a auzit pe mine folosind chestia asta. 
 
 Ce personaje o să interpretezi în cadrul show-ului?


În principiu, absolut toate personajele pe care le-am jucat în ultimii trei ani, plus altele noi gen Florin Chilian, Gabriel Cotabiţă, Mircea Geoană...
 
 Care dintre ele ţi se par mai greu de jucat?

 Mai greu de interpretat sunt personajele care necesită un machiaj foarte greu, pentru că devine obositor să ai năclăiala aia pe faţă, dar în rest, la nivel actoricesc, nu pot să spun că mi-e greu să fac vreun personaj. 
 
 Dar de care dintre personaje te simţi cel mai ataşat?

Cred că de Bănel, pentru că şi cunosc personajul... Să vă povestesc o întâmplare... Am fost la un meci al Stelei, nu de mult... Îmi era puţin teamă. Mă gândeam, "mă duc acolo, ce-or zice ăia din tribune?". Dar am avut uriaşa surpriză să fiu primit absolut senzaţional în tribune, iar în clipa în care a dat Bănel gol, am avut impresia că am dat eu, şi i-am auzit pe oameni strigând: "Bine Bendeaaac". M-au luat în braţe, m-au pupat.
 
 Eşti microbist?

Sunt. Dintotdeauna mi-a plăcut fotbalul. A fost prima mea opţiune ca şi meserie, mi-am dorit să fiu jurnalist sportiv. Încă visez la clipa în care o să am ocazia, la un moment dat, să scriu articole sportive. 
 
 Mai spune-ne câte ceva despre show-ul tău...

Vom avea şi o rubrică specială, "Duetele Monicăi", în care Monica Anghel va cânta alături de alte vedete din muzică: Luminiţa Anghel, Nico şi altele. La un moment dat va veni şi Cotabiţă care o să facă o secvenţă cu Naomi, că tot îi cântă melodia de atâta timp. Oricum, mă bucură enorm faptul că am reuşit să aduc în echipă oameni valoroşi. Într-o industrie tv care a uitat de multă vreme talentele şi valorile, într-o ţară în care amatorii au pretenţia de comici, emisiunea asta spune stop!

×
Subiecte în articol: vedete