x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Incendiu la spitalul Royal Marsden din Londra

Incendiu la spitalul Royal Marsden din Londra

02 Ian 2008   •   00:00

Ultimul etaj al spitalulului Royal Marsden din Londra a fost cuprins de flăcări. Opt maşini de intervenţie şi 40 de pompieri incearcă să stingă incendiul. • VIDEO




Ultimul etaj al spitalulului Royal Marsden din Londra a fost cuprins de flăcări. Opt maşini de intervenţie şi 40 de pompieri incearcă să stingă incendiul. VIDEO

Un purtător de cuvănt al brigăzii de pompieri din capitala britanică a afirmat că incendiul este considerat drept un incident major. "Evacuăm pacienţii in acest moment, dar nu ştim incă despre căte persoane este vorba", a spus el.

Acoperişul spitalului este in flăcări, iar deasupra clădirii se inalţă un nor de fum, vizibil de la mare distanţă. Poliţia a blocat toate căile de acces spre clădirea spitalului.

Unii dintre pacienţi au fost transportaţi intr-o zonă de asistenţă aflată pe o stradă din apropiere, fiind insoţiţi de personal medical. Alţi pacienţi au fost deja evacuaţi, inveliţi in pături sau cu scaune cu rotile.

"Am trimis la faţa locului zece ambulanţe, cinci ofiţeri, o echipă pentru situaţii periculoase şi un echipaj de reacţie rapidă", a declarat un purtător de cuvănt al serviciului de ambulanţă. "Echipele noastre rămăn in stare de alertă, dar pentru moment nu avem informaţii privind existenţa unor victime", a adăugat el.

Royal Marsden a fost primul spital din lume destinat cercetării şi tratamentului cancerului. Impreună cu Institutul pentru cercetarea cancerului, spitalul formează cel mai mare centru de cercetare a acestei boli din Europa, tratănd anual peste 40.000 de pacienţi din Marea Britanie şi din străinătate.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin