x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inception domină boxoffice-ul american

Inception domină boxoffice-ul american

19 Iul 2010   •   00:00

Noul film al regizorului Christopher Nolan, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, "Inception", s-a plasat pe primul loc în boxoffice-ul nord-american încă de la debut. Conform AP, citată de Agerpres, filmul a reuşit încasări de 60,4 milioane de dolari, conform estimărilor.



Thriller-ul studiourilor Warner Bros despre o echipă ce se poate strecura în visurile oamenilor, i-a adus lui Leonardo DiCaprio cel mai bun debut de până în prezent, depăşind încasările de 41,1 milioane de dolari reuşite cu un alt thriller, "Shutter Island".

În ceea ce-l priveşte pe regizorul Christopher Nolan, această lansare nu a rupt gura târgului din punct de vedere al încasărilor, care deşi mari, nu au proporţiile epice ale celor realizate în primele zile de la lansarea superproducţiei "The Dark Knight", ultimul film din seria "Batman", ce obţinea la lansare, în urmă cu doi ani, 158,4 milioane de dolari.

În filmul "Inception" DiCaprio joacă rolul liderului unei echipe de oameni care pătrund în visurile altora, furându-le ideile şi care, de această dată, sunt chemaţi să facă opusul, adică să pătrundă în visul unui moştenitor al unui imperiu financiar şi să-i introducă o anumită idee în subconştient.

Pe locul doi în clasamentul boxoffice s-a plasat animaţia "Despicable Me", deţinătoarea primului loc în urmă cu o săptămână, cu încasări de 32,7 milioane de dolari. Filmul studiourilor Universal a obţinut suma totală de 118,4 milioane de dolari, în cele 10 zile de la lansare.

×
Subiecte în articol: magazin