x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inchiriati de Revelion

Inchiriati de Revelion

de Raluca Grintescu    |    29 Dec 2006   •   00:00
Inchiriati de Revelion

Artistii valorosi sunt la munca in noaptea dintre ani. Spre deosebire de alti artisti care prefera distractia alaturi de familie si prieteni, departe de agitatia scenei, exista insa si o categorie care prefera sa se distreze pe scena, in Ajunul Anului Nou.

Artistii valorosi sunt la munca in noaptea dintre ani. Spre deosebire de alti artisti care prefera distractia alaturi de familie si prieteni, departe de agitatia scenei, exista insa si o categorie care prefera sa se distreze pe scena, in Ajunul Anului Nou. De departe, cel mai tare show de Revelion se anunta a fi cel al lui Kylie Minogue. Australianca s-a intors cu forte noi intrucat a fost nevoita sa intrerupa turneul pe care-l incepuse inainte de a afla ca este bolnava. Concertul, care va avea loc la Wembley Arena din Londra, va incepe la ora 20:00, iar ringul de dans (3.500 de invitati) a fost amenajat special pentru petrecerea dintre ani. Kylie va fi insotita pe scena si de trupa tribut Abba, Bjorn Again, dar si de alti invitati-surpriza. "Sunt atat de fericita ca m-am intors pe scena. Am mai fost invitata sa cant si la alte Revelioane, dar abia astept sa fiu gazda celei mai tari petreceri de pana acum", spune Kylie.

ALTERNATIVA. O alta petrecere "hot" la care new-yorkezi si nu numai se vor putea destrabala in aer liber este cea organizata de MTV, ca in fiecare an, de altfel. De data aceasta, invitati la scena mare sunt Ciara, Chamillionaire, AFI, Lady Sovereign, Three 6 Mafia si multi altii. Daca va faceti drum pana la Cascada Niagara, ii veti putea asculta pe legendarii rockeri de la Foreigner, Colin James si Little Big Band, un show rock de exceptie. Regele blues-ului, BB King, va sustine un concert de Revelion in Stockon, la Bob Hope Theatre, iar Chris Isaac va canta in clubul Belly Up din Aspen.

Pentru clubberi. Consumatorilor de muzica electronica Fatboy Slim le-a pregatit o super petrecere pe plaja Madeira Drive din Brighton. Big Beach Boutique a ajuns la cea de-a treia editie, iar invitatii popularului DJ vor fi David Guetta si The Cuban Brothers. Daca va vine vreun gand, renuntati. Biletele sunt sold-out de doua luni. Anul trecut, peste 250.000 de clubberi au luat cu asalt Brighton-ul pentru show-ul lui Norma Cook, motiv pentru care autoritatile au decis ca un viitor show sa nu mai aiba loc. Fatboy Slim a reusit sa potoleasca spiritele incinse si va mixa de Revelion doar pentru 30.000 de amatori.

×