x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Incredibil! Mafia braziliană a pus un premiu pe capul unui câine poliţist

Incredibil! Mafia braziliană a pus un premiu pe capul unui câine poliţist

30 Oct 2012   •   21:54
Incredibil! Mafia braziliană a pus un premiu pe capul unui câine poliţist
Sursa foto: thesun.co.uk

Mai mulţi capi ai lumii interlope din Brazilia au fost interceptaţi de poliţie în timp ce complotau pentru asasinarea lui Boss, un câine care i-a ajutat pe oamenii legii să dea câteva lovituri grele traficanţilor de droguri.

Boss, un Labrador în vârstă de 5 ani, care "lucrează" în cadrul Departamentului Antidrog al poliţiei din Rio de Janeiro, a contribuit decisiv, recent, la descoperirea a 300 de kilograme de canabis, ascunse într-un perete fals al unui apartament aflat într-o "favela".

Traficanţii brazilieni, extrem de furioşi după această ultimă ispravă a lui Boss, au fost interceptaţi de poliţişti în timp ce puneau la cale asasinarea lui Boss.

Vitor Valle, ofiţerul responsabil cu unitatea canină din cadrul Poliţiei din Rio Janeiro, a declarat, conform tabloidului britanic The Sun, că în cei 57 de ani care au trecut de la înfiinţarea serviciului pe care îl conduce, acesta nu s-a confruntat cu o asemenea situaţie spune că nu s-a mai confruntat niciodată cu o asemenea situaţie şi spune, de acum înainte, Boss va fi supravegheat în permanenţă de nouă poliţişti.

×