x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

de Adriana V. Paduraru    |    11 Iul 2008   •   00:00

Ce trebuie făcut pentru a intra în graţiile unui milionar şi, mai ales, pentru a primi  de la acesta un inel în valoare de 11.000 de euro?

Ce trebuie făcut pentru a intra în graţiile unui milionar şi, mai ales, pentru a primi  de la acesta un inel în valoare de 11.000 de euro? Pentru a afla răspunsul la această întrebare, am mers la filmările pentru noua emisiune din grila Euforia TV "Inelul cu diamant". Atmosferă incendiară, fete frumoase, probe mai mult sau mai puţin dificile.


APTITUDINI. Fetele rămase în concurs s-au străduit cît au putut pentru a-l impresiona pe omul de afaceri Robert Negoiţă. Deşi emoţiile au fost foarte mari, ele nu s-au descurajat şi au încercat să-şi pună cît mai bine în valoare aptitudinile. Au dansat din buric, au cîntat, au recitat, au făcut flick-flack-uri, au înfăşurat sarmale, au făcut noduri la cravată, au separat gălbenuşurile de albuşuri, au tăiat ceapă, au făcut cîrnaţi, au împachetat tricouri. Robert a fost într-adevăr impresionat de prestaţia fetelor, mai ales pentru faptul că lui îi plac femeile active, care pot ţine pasul cu ritmul alert al unui milionar. Însă pentru că aşa cere concursul, a trebuit să propună spre eliminare două fete. Care au fost aceastea şi cine a fost trimisă acasă de juriu rămîne să aflaţi sîmbătă seară, la Euforia, de la ora 20:00.

 

 

×
Subiecte în articol: vedete