x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

08 Aug 2008   •   00:00

NESTIRE IN NESTIRE - iclul "stirilor" despre Moni
Sirul informatiilor despre Moni apare asa, ca un ciclu. La intervale regulate. Si ce s-a gindit "diva"? Daca tot se intereseaza lumea des­pre asta, si e de importanta natio­na­la, sa-si faca publicitate si pe sea­ma perioadei.



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - iclul "ştirilor" despre Moni
Şirul informaţiilor despre Moni apare aşa, ca un ciclu. La intervale regulate. Şi ce s-a gîndit "diva"? Dacă tot se interesează lumea des­pre asta, şi e de importanţă naţio­na­lă, să-şi facă publicitate şi pe sea­ma perioadei. "Vine sau nu vi­ne, daţi-mi un răspuns..." Nu este vorba despre celebrul refren, ci des­pre menstruaţia Monicăi Co­lum­beanu! Care a întîrziat, iar acum ea nu ştie dacă este sau nu gravidă. Şi e atît de emoţionată încît se codeşte să-şi facă testul de sarcină. Dacă e cu o dungă sau cu două se termină cu publicitatea. Dacă menţine suspansul însă, toa­tă lumea va sta cu ochii pe tampo­nul care absoarbe şocul mediatic: este sau nu doamna Columbeanu din nou gravidă? (C.I.)   

EA SUS, EL JOS - Siliconul care atacă la comandă

Cică noul iubit al Andreei Spă­taru ar avea implant de silicon în penis. De unde rezultă că-i ade­vă­rată vorba cu "cine se asea­mănă se adună", că şi ea are sînii silico­naţi. Problema ar fi acţionarea ma­nuală a jucăriei prietenului, care funcţi­o­nează în felul următor: se introduc două implanturi în corpii caverno­şi şi erecţia apare... la co­man­dă! Mai precis: apeşi de do­uă ori pe vîrf şi se întăreşte "unealta" sau a­pe­şi de trei ori la bază şi obţii reac­ţia inversă. Deci tre’ să ştii să nu­me­ri pîn’ la trei. Sau să nu cum­va să uiţi şi să zici "un’ doi, trei şi!"...

×
Subiecte în articol: pitzi