x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

23 Aug 2008   •   00:00

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Stigmatul lui Codin Maticiuc
De dimineaţa pînă seara contribuie la construit cartiere rezidenţiale şi de seara pînă dimineaţa contribuie la mirosit şi degustat fiţe prin cluburi. Mai are timp Codin Maticiuc să se relaxeze?



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Stigmatul lui Codin Maticiuc
De dimineaţa pînă seara contribuie la construit cartiere rezidenţiale şi de seara pînă dimineaţa contribuie la mirosit şi degustat fiţe prin cluburi. Mai are timp Codin Maticiuc să se relaxeze? Sigur că da! El a petrecut, recent, o săptămînă în Saint Tropez. Cu tot cu tacîmul lui de miliardar, adică plimbări pe iahturi şi petreceri de fiţe, în valoare de 30.000 de euro. Cît să însemne asta? Un colţ de apartament de lux? Însă, cu toate distracţiile, asupra capului cu eticheta Codin Maticiuc atîrnă un stigmat: porecla de "Poponeţ". De care a declarat că vrea să scape. Va reuşi asta? Poate dacă va lua viteză. Aleargă, Codine, aleargă! (A.S.)

CHEEKY, CHEEKY - Amor "prietenesc" la malul mării
După ce parlamentarul Lembit Opik s-a holbat la ea cît de bine a putut, ajutat şi de ochelarii cu rame ovale ca biroul lui Bush, Gabriela Irimia este bine văzută de alt bărbat. Aflată în Franţa, alături de sora ei, ea a fost surprinsă în timp ce-i aplica o sărutare pătimaşă unui anume Nick. "Este un prieten. Se ştiu de foarte mult timp şi, evident, se distrau şi ei", explică grijuliu mama gemenelor. Cucoană, ai nevoie cumva de lentile cu dioptrii mai mari? (A.S.)

×
Subiecte în articol: pitzi