x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

26 Aug 2008   •   00:00

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Meniu cu dansuri fierbinţi
Pentru că i-a căzut cratiţa din mînă şi de data asta, Andreea Antonescu şi-a dus iubitul, Traian Spak, să-şi clătească ochii şi să-şi hrănească simţurile de mascul tocmai în Bamboo.



NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE - Meniu cu dansuri fierbinţi
Pentru că i-a căzut cratiţa din mînă şi de data asta, Andreea Antonescu şi-a dus iubitul, Traian Spak, să-şi clătească ochii şi să-şi hrănească simţurile de mascul tocmai în Bamboo. 12 dansatoare aproape dezbrăcate au tot crescut gradele din club, intenţionînd probabil să-l transforme în cuptor cu erotico-unde. Deşi, probabil, acasă o aştepta vreo carte de citit, din cele două pe care spune că le devorează pe lună, Andreea Antonescu a răbdat cu stoicism vizionarea realizată de iubitul său. Privind atîta cărniţă, probabil că pe Traian Spak l-or fi năpădit idei noi în privinţa afacerii lui cu mezeluri... (A.S.)

METAMORFOZÅ - Puf şi lustru de la Nikita

Oare şi-o putea imagina cineva pe Nikita rujată, fardată, pomădată, pe tocuri şi, mai ales, rezonabilă în declaraţii? Ea zice că-i fericită, mulţumită şi... gravidă! Motive suficiente pentru care vrea să-şi schimbe stilul vestimentar, dar şi imaginea de “bătăuşă de cartier”. Parcă ne este dor de Nikita cea răzvrătită, cea dornică să rupă şi gura tîrgului, şi maxilarele duşmanilor. Dar poate îi va “repera” copilul onoarea. Indiferent dacă va fi Terminator sau, cine ştie, o nouă Xena, prinţesa războinică! (A.S.)

×
Subiecte în articol: pitzi