x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

de Adriana V. Paduraru    |    Raluca Grintescu    |    11 Apr 2008   •   00:00

Programul pre­zintă talentul unei vedete a automobilelor modificate la comandă, Ryan Friedlinghaus, care are metode foarte neortodoxe de a-şi conduce familia de artişti şi tehnicieni de la “West Coast Customs”

DISCOVERY/Moda străzii/Documentar/Duminică 18:00
MODA STR
ĂZII. Programul pre­zintă talentul unei vedete a automobilelor modificate la comandă, Ryan Friedlinghaus, care are metode foarte neortodoxe de a-şi conduce familia de artişti şi tehnicieni de la “West Coast Customs”. Acest serial creativ nu prezintă numai modul de producţie, ci şi design-urile originale ale firmei West Coast Customs, care au propulsat-o în topul branşei. Fiecare episod prezintă automobile care forţează limitele, sintetizează stilul, pasiunea şi măiestria străzii, pe care West Coast Customs le reprezintă, iar patronul Ryan Friedlinghaus le cere. (A.V.P.)

 

NATIONAL GEOGRAPHIC/Anchete aeronautice/Documentar/Duminică 22:00
ANCHETE AERONAUTICE
. Noua serie din trei părţi anchetează cauzele producerii tragediilor avia­tice. În “Rupt în două”, aflăm cum avioanele comerciale se bazează pe atmosfera presurizată pentru a-şi menţine în viaţă pasagerii şi analizează câteva dintre cele mai răsunătoare accidente aviatice din ultimii 50 de ani. “Eroare fatală” examinează cum cea mai mică defecţiune a avionului poate produce adevărate dezastre pe cer. În cele din urmă, episodul “Cine-i pilotul?” dezvăluie cum tehnologia automată există nu pentru a-i înlocui pe piloţi, ci pentru a-i asista. (Raluca Grinţescu)

×
Subiecte în articol: documentar