x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info Magazin 20 septembrie 2007

Info Magazin 20 septembrie 2007

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    20 Sep 2007   •   00:00

O australiancă in vărstă de 40 de ani dă in judecată medicul care a inseminat-o artificial. Femeia s-a plăns la tribunal că i-a spus foarte clar doctorului că nu vrea decăt un singur copil.

DESPĂGUBIRI - Dă in judecată doctorul

O australiancă in vărstă de 40 de ani dă in judecată medicul care a inseminat-o artificial. Femeia s-a plăns la tribunal că i-a spus foarte clar doctorului că nu vrea decăt un singur copil. Iar acesta i-a implantat doi embrioni. Pentru că nu are suficienţi bani pentru creşterea ambilor bebeluşi, australianca ii solicită medicului 329.000 de dolari, sumă necesară pentru creşterea unui copil.

ACCIDENT - Sexul dăunează buzunarului

Un american de 22 de ani a fost amendat cu aproape 200 de dolari, după ce a tras cu ochiul la o partidă de sex ce se desfăşura chiar pe bancheta din spate a propriei maşini. Tănărul n-a mai fost atent la drum şi a făcut un accident. Apoi a părăsit locul accidentului. Numai că a uitat să-şi ia şi automobilul. Aşa se face că a fost prins in foarte scurt timp. Joshua D. Frank nu recunoaşte insă că işi privea prietenii in timp ce făceau sex şi dă vina pe aceştia: "Ei s-au mişcat prea tare şi au dezechilibrat maşina".

×
Subiecte în articol: magazin