x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info Magazin 25 septembrie 2007

Info Magazin 25 septembrie 2007

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    25 Sep 2007   •   00:00

O familie din Concord, New Hampshire (SUA), este forţată să ingroape copilul-mumie pe care-l ţin in casă de generaţii intregi.

DIN TATĂ IN FIU - Copil-mumie lăsat moştenire

O familie din Concord, New Hampshire (SUA), este forţată să ingroape copilul-mumie pe care-l ţin in casă de generaţii intregi. Charles Peavey spune că este copilul unui stră-străunchi. Intreaga poveste a ieşit la iveală anul trecut, cănd o nepoţică a bărbatului a povestit la şcoală despre mumie şi cum aceasta este tratată ca un membru al familiei, care posedă chiar şi un animal de casă... bineinţeles tot mumificat (un peşte uscat). Medicii legişti au constatat că băieţelul a murit din cauze naturale, insă n-au putut stabili şi legătura de sănge cu familia Peavey. După nenumărate infăţişări la tribunal, judecătorul Richard Hampe a hotărăt ca mumia să fie ingropată.

INEDIT - Pictură cu viermi in Philadelphia

Mike Boyko este un artist mai puţin obişnuit. Motivul? Foloseşte ca materie primă viermi. Metoda de lucru e simplă: inmoaie tărătoarele in vopsea şi le aşază meticulos pe pănză. "Viermii nu trăiesc foarte mult. Eu le dau posibilitatea să exprime ceva şi astfel să lase in urmă un semn al existenţei lor pe pămănt", işi explică artistul ciudata alegere. Dacă despre Vincent Vang Gogh putem spune că este un maestru al impresionismului, iar despre Pablo Picasso, că este o forţă in cubism, despre Boyko criticii de artă vor spune că este un pionier al... viermismului.

OOOPS - Controlor de alcool prins beat la volan

Chris Lilly, directorul executiv al Agenţiei pentru controlul băuturilor alcoolice din Kentucky, a fost surprins băut la volan sămbătă, in urma unui control de rutină realizat de poliţia rutieră, informează Rompres. Chris Lilly a fost oprit de poliţişti pentru că unul dintre farurile jeep-ului său Ford Explorer nu funcţiona. Aceştia au simţit imediat mirosul alcoolului din respiraţia directorului, iar la testul de alcoolemie s-a dovedit că acesta avea o concentraţie de 0,181 in aerul expirat, in condiţiile in care limita legal admisă este de 0,08. Lilly a fost numit in funcţia de director executiv al acestei agenţii

ANUL TRECUT. - Pe micul ecran

Mandy Moore şi Enrique, in sitcom Mandy Moore şi Enrique Iglesias vor juca intr-un sitcom, informează IMDb.com. Starurile pop vor interpreta rolul noilor prieteni intimi ai personajelor principale Robin şi Ted din sitcomul "How I Met Your Mother" (actorii Cobie Smulders şi Josh Radnor). Enrique va fi un expert argentinian in masaje, care ii pică lui Robin cu tronc, in timp ce Ted, pentru a se consola, nimereşte intr-o relaţie cu o rockeriţă rea şi plină de tatuaje, pe nume Amy, care va fi interpretată de Mandy Moore.

×
Subiecte în articol: magazin