x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Intamplari cu OZN-uri

Intamplari cu OZN-uri

de Cristina Ologeanu    |    13 Oct 2006   •   00:00
Intamplari cu OZN-uri
DOCUMENTAR
Incepand de luni, Discovery Channel va invita in Zona SF! Veti avea parte de adevarate intalniri de gradul III, daca veti urmari seria de documentare "Cele mai ciudate povesti cu OZN-uri din lume".

REAL SAU NU? In documentarele acestei serii vor fi prezenti si martorii oculari, si victimele care considera ca au trait experienta unor intalniri fata in fata cu extraterestrii. Specialistii vor divulga adevarul care se ascunde in spatele celor mai ciudate povesti cu OZN-uri spuse vreodata. Veti afla daca extraterestrii au construit piramidele sau au invadat Scotia, vor fi cronici despre vampiri extraterestri. Veti cunoaste cazul Roswell si se va cauta un raspuns la intrebarea: "Au ajuns extraterestrii sa conduca lumea?".

EPISOADE. Primul episod al seriei se va numi "Adevarul despre Roswell". In 1947, o nava extraterestra s-a prabusit la o ferma, in apropierea orasului Roswell, din New Mexico, insa Guvernul sustine ca a fost un balon meteorologic. In al doilea episod veti afla marturii despre "Intalnirile de gradul III". Cel de-al treilea episod vorbeste despre "Marea Conspiratie Extraterestra". Raspunsul la intrebarile "Extraterestrii au invadat Scotia?" si "Extraterestrii au construit piramidele?" il veti afla in cel de-al patrulea, respectiv al cincilea episod al seriei de documentare.

Ultimul episod, "Cronicile vampirilor extraterestri", abordeaza legenda despre regiunea paradisiaca de pe coasta Floridei, care pare sa fi fost vizitata de o faptura careia i se spune "Chupacabra" ("Cel care suge sangele caprelor").

Info

URMARIRI CU MASINI. Timp de peste un secol, urmaririle cu masini au reprezentat ingredientul principal al scenariilor de actiune pentru marele ecran. Dar cat de realiste sunt? Si cata stiinta se ascunde in spatele acestor secvente spectaculoase? Prin intermediul secventelor spectaculoase din filme precum Cursa infernala, Dl si Dna Smith, Identitatea lui Bourne, Bullitt si Reteaua franceza, documentarul "Stiinta la Hollywood" dezvaluie momentele cand urmaririle cu masini de pe ecrane depasesc realitatea.

KUNG FU. Crescut intr-o manastire veche de 1.500 de ani, calugarul-luptator Shi Yan Ming este considerat un maestru al artelor martiale atat de uluitor, incat guvernul chinez l-a declarat "comoara nationala". Insa el a socat lumea cand s-a mutat la New York, in 1992. Desi calugarul-luptator practica ideologia durerii, mesajul sau este unul pacifist. A fost "adoptat" chiar si de cultura hip-hop, de nume precum De La Soul, Wu Tang Clan si impresarul rap RZA, care-l numesc "Sifu" sau "maestrul". Calugarul Kung Fu combina interviuri cu artisti hip-hop si actori de la Hollywood cu imagini ale calugarului practicand arte martiale pe un fundal de pereti acoperiti cu graffiti.

×