x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Interes - Genoa insista pentru Radu Stefan

Interes - Genoa insista pentru Radu Stefan

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iul 2007   •   00:00
Interes  -  Genoa insista pentru Radu Stefan
Sursa foto: Nigel French/

Marea speranta a „cainilor rosii", Radu Stefan este dorit insistent in Serie A, de Genoa. Pentru dinamovist insista si AS Roma, Juventus si Hamburg SV.

Marea speranta a „cainilor rosii", Radu Stefan este dorit insistent in Serie A, de Genoa. Pentru dinamovist insista si AS Roma, Juventus si Hamburg SV.

Il Secolo XIX sustine ca echipa Genoa, nou promovata in Serie A, insista pentru achizitionarea fundasului Stefan Radu, dar conducatorii clubului Dinamo Bucuresti incearca sa amane discutiile pana dupa disputarea turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

PRESING. Interesul pentru proaspatul tricolor este destul de mare, mai ales in Italia. Conform informatiilor vehiculate pana in prezent, AS Roma ar fi incheiat deja o intelegere cu Dinamo, avand drept de prima optiune in cazul in care campioana Romaniei va dori sa-l transfere. "Genoa si-a indreptat privirile spre Est, acolo unde a pus ochii pe Stefan Radu, considerat noul Chivu. Pana aici nimic nou, deoarece se stia ca genovezii il monitorizeaza pe jucatorul dinamovist, dar in ultima perioada italienii au inceput sa preseze", a scris sursa citata.

PRUDENTA. Il Secolo XIX noteaza ca Genoa continua discutiile cu Dinamo in secret, deoarece nu doreste sa trezeasca interesul altor formatii, cum ar fi AS Roma, Juventus Torino sau Hamburg SV. "Radu este un fundas impunator, are un fizic puternic, este atent la marcaj si are clasa de a iesi cu balonul la picior din aparare si de a crea actiuni importante. Singurul impediment este faptul ca Dinamo isi doreste foarte mult sa intre in grupele Ligii Campionilor si de aceea intarzie cedarea lui Radu Stefan. In cazul unei eliminari in preliminarii a romanilor se poate vorbi despre un posibil transfer, pana atunci nu ramane decat asteptarea". Cota de piata a romanului este estimata la 4-6 milioane euro.

×
Subiecte în articol: magazin radu