x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Interviu Inna: În pofida originii, se poate reuşi prin muzică

Interviu Inna: În pofida originii, se poate reuşi prin muzică

01 Oct 2010   •   00:00

După succesul pieselor "Hot" şi "Amazing" în toarte discotecile din Europa, Inna continuă promovarea primului său album, intitulat "Hot", cu single-ul "Deja Vu". Într-un scurt interviu, cântăreaţa din România a răspuns la toate întrebările, chiar şi la cele mai delicate, arată site-ul Chartinfrance.net, citat de Agerpres.



Mândră de primele sale succese, tânăra cântăreaţă lucrează la noi şi noi proiecte.

La întrebarea cum de i-a venit ideea să cucerească Europa, Inna a precizat că "România face parte din Europa. Prin urmare, legătura este logică. Totul a mers progresiv. Cântecele s-au transmis deja de la unul la altul, de la mobil la mobil. Prin reţeaua asta m-am făcut cunoscută cu o piesă, apoi cu două şi totul a urmat firesc".

Cum reporterul i-a cerut o părere asupra recentei probleme a romilor din Franţa, Inna a apreciat că: "Dacă romilor le place în Franţa, de ce să-i trimiţi în România? Ţara mea nu este nici patria romilor, nici  un loc defavorizat unde trebuie să fie trimişi. Există romi peste tot în Europa. Înţeleg că în Franţa se face o confuzie, pentru că romii sunt asociaţi cu românii, dar sunt diferiţi. Romii sunt prost văzuţi şi în România pentru că n-au o comportare prea bună. Am cunoscut însă şi romi ca lumea, inteligenţi şi care au o adevărată cultură. Există de altfel un grup muzical format din romi care a primit un Premiu Grammy şi care-mi place foarte mult. În pofida originii, se poate reuşi prin muzică", şi-a încheiat Inna interviul.

×
Subiecte în articol: lumea