x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Interviuri imaginare - "Nu virtute"

Interviuri imaginare - "Nu virtute"

de Luiza Moldovan    |    07 Mai 2006   •   00:00
Interviuri imaginare - "Nu virtute"
INTERVIURI IMAGINARE
Buna ziua. Deci, stimati telespectatori, ne aflam aici, in plina strada, si, iata, stam de vorba cu un razvratit care doreste sa se razvrateasca impotriva taxei pe viciu.

Jurnalul National: Domnule, spuneti-le, va rugam, telespectatorilor nostri care este, de fapt, nemultumirea dumneavoastra, nu de alta, dar ca s-auda direct de la sursa.
Domnul: Da, deci nemultumirea mea cea mai mare este ca nu-mi mai pot permite sa fiu vicios din cauza taxei pe viciu. Nu stiu, dar ma vad nevoit sa renunt la toate placerile mele omenesti si s-o iau pe calea virtutii. Sunt revoltat si profund nemultumit si vreau ca lumea sa stie acest lucru de la mine.

Sunteti de profesie vicios?
Deci am fost de profesie vicios, dar acum sunt somer. Dintre toate scumpirile tigarilor, asta mi-a fost cea mai urata. Eu sunt un om care castig modest si care fumez mult si beau alcool rafinat de cea mai proasta calitate. De ce sa mi se fure aceasta placere? De ce? De ce?

Ce veti face in continuare?
Ma tem ca nu mai am putere sa mai protestez mult. Lipsa de tutun si de alcool se face tot mai simtita in slabitul meu organism. Vreau sa ma duc acasa, sa ma-ntind putin, sa-mi fac o salatica, pe urma, mai pe seara, ma duc la un jogging, un dus si pe urma ma culc trist.

Plecand de la premisa ca suma viciilor trebuie sa ramana constanta, spuneti-ne cu ce aveti de gand sa inlocuiti cele doua vicii.
Da, deci voi inlocui aceste doua vicii cu viciul pentru gradinarit si cu cel pentru marsupiale. Nu am ce face, asta e!

Nu! Nu pentru marsupiale! Nuuuu!
Ba da. Pentru marsupiale! Am de gand sa dezvolt o teorie intreaga a modului in care marsupialele percep spectrul culorilor. Se stie deja ca aceste animale percep culori pe care omul nu le percepe. Ei, eu de aici voi porni in demersul meu vicios. Voi deveni un adevarat maniac al marsupialelor.

O sa va ducem la Marsupialii Anonimi.
N-o sa ma tina. Degeaba. Dau o tigara pentru o marsupiala.

Ba nu. O Marsupiala pentru o tigara!
Ba nu! Un pachet de tigari pentru o marsupiala.

Ba nu. Va spun eu cum facem: am eu un dealer de tigari fara filtru. Ii dati juma’ din cat ar costa in mod obisnuit, va lasati si de salata, si de marsupiale.

×
Subiecte în articol: magazin