x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iubita poşetă

Iubita poşetă

de Miruna Mihalcea    |    29 Mai 2010   •   00:00

Vorbeam deunăzi cu un bun amic. Acesta, independent din fire, părea în sfârşit că s-a mai aşezat niţel. Nu aşa, la casa lui, cu căţel şi purcel. Doar că în loc să reguleze mult, des şi variat, a ales să încerce ceea ce el numeşte varianta exotică a desfăşurării amoroase - respectiv concupiscenţa împărtăşită cu o singură femeie.

Alegerea n-a fost deloc anevoioasă. Tânăra părea zglobie, săltăreaţă şi dotată fizic cu toate cele necesare. În plus, dădea dovadă de neatârnare financiară, ceea ce pentru amic a contat mult, deoarece el nu e genul construit special pentru a le răsplăti pe doamnele care-şi dau chiloţii jos în faţa lui cu prea multe alte lucruri. E suficient, găseşte el, că nu le lasă să se facă de ruşine şi le satisface nevoia pentru care dânsele s-au despuiat dintru început. Vorba aceea - şi zău, mi-e greu s-o contest - dacă nu dorea, nu stătea. Principiile lui, după cum vedeţi, par solide. El zice că-i ca la instalator sau, mă rog, ca în orice altă ramură de prestări servicii - dacă ţi s-a spart ţeava, chemi instalatorul. Instalatorul vede ţeava şi-o repară. Practic, contractul s-a încheiat în momentul în care ţeava revine la funcţiile uzuale. Acuma, după ce că omu' ţi-a reparat necazu', doar nu te-aştepţi ca înainte să plece să-ţi facă şi piaţa şi să şi pună de-o cafea, că tu eşti puţin ocupată, corect? În plus, este de asemenea suficient şi maxim îmbucurător să trăieşti cu siguranţa şi, să fim oneşti, şi cu confortul gândului că ori de câte ori ţi se sparge ţeava poţi apela cu încredre la instalator şi acesta va veni pe dată să ţi-o satisfacă - pe nevoia cu ţeava adică. Pur şi simplu amicul nu înţelege ce-ai putea să vrei mai mult. Că doar acuma, zău, n-o să ne mărităm cu fiecare dintre prestatorii de servicii de care avem nevoie la un moment dat în viaţa noastră. Zice el.

Deşi eu aici l-aş contrazice un pic şi i-aş atrage atenţia că în cazul multora dintre noi - adică al fetelor cărora ne place un băiat şi ne dăm chiloţii jos în faţa lui - alegem cu multă grijă şi după criterii bine definite. Cum ar fi, unele dintre noi nu ne dăm chiloţii jos decât în faţa unuia despre care credem că e suficient de apt şi priceput încât să poată rezolva mai multe nevoi deodată: nevoia cu mâncărimea de jos, nevoia cu ţeava, nevoia cu zarzavaturile, nevoia cu prizele şi electricitatea, nevoia cu mutatul mobilei prin casă şi da, sigur, şi nevoia cu micile cumpărături, vacanţele în străinătate şi cu eventualele schimbări de scutece viitoare. Aşa suntem noi construite, pur şi simplu nu judecăm bărbaţii pe principii de diviziune a muncii, ci gândim în termeni promoţionali, de "pachete".

Mă rog, cert e că amicul a ales să se satisfacă mai nou în compania unei singure dame, cum ziceam. Şi-acum îi cam pute socoteala, că dama s-a excitat aşa de tare la performanţele ăstuia încât visează deja la ce mai poate să vină la pachet şi la cum amicul o va putea bucura şi mai sus de brâu. Aşa că îl serveşte asiduu, îl iubeşte apăsat, îl slăveşte hotărât şi în ge­neral face lucruri care-l scot pe amic din pepenii lui bine orânduiţi pe rafturile cu nervi specifici. Ea n-a înţeles deci următoarele: pentru amic, diferenţa între ea şi restul e că pe ea o regulează fidel. El, vorba aia, a exprimat clar situaţia: iubita actuală e ca şi poşeta. O iei pe umăr şi pleci cu ea, iar ea nu se opune, n-are păreri, n-are pretenţii. Aşteaptă doar să fie plimbată şi băgată-n seamă. Singura diferenţă, deci, concluzionează el, e că la modul concret nu poate, la o adică, să-şi bage aia-n ea de poşetă. În rest, la fel.

×
Subiecte în articol: sex cu miruna