x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iulia Vântur colecţionează căni

Iulia Vântur colecţionează căni

20 Mar 2009   •   00:00

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV de week-end, Iulia Vântur, are o pasiune mai puţin obişnuită: colecţionează căni. Totul a plecat de la prietena sa din copilărie care o ruga să-i aducă suveniruri ori de câte ori pleca în vacanţă.





"Aşa am început să-mi cumpăr şi mie", iar colecţia ei cuprinde acum căni din New York, Los Angeles, Londra, Seychelles, Bali, Dubai, Paris, câteva din Italia, locuri pe care a ajuns să le viziteze. "Pot spune că în fiecare zi îmi savurez cafeaua în alt colţ al lumii, deşi unele nu sunt chiar aşa de comode şi au forme mai ciudate", a adăugat Iulia.



Holograf, un nou album
După 13 albume de concepţie, unul "Best of" şi aproape 30 de ani de existenţă, trupa Holograf pregăteşte un nou album împreună cu MediaPro Music. Este vorba despre un album de colecţie, un nou "Best of" ce conţine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf încă de la lansarea trupei. În plus faţă de acestea, albumul include şi o piesă nouă, "Primăvara începe cu tine", melodie care, de altfel, dă şi titlul albumului. Holograf va susţine şi un concert de lansare, programat pentru data de 31 martie, la Sala Polivalentă din Bucureşti. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: vedete