x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iulia Zgripcea

Iulia Zgripcea

de Adriana V. Paduraru    |    18 Aug 2006   •   00:00
Iulia Zgripcea
VEDETE
Filmul, calatoriile si transmisiunile in direct sunt pasiunile sale

Iulia Zgripcea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 3, spune despre ea ca este o persoana sociabila, muncitoare, perseverenta. "Uneori sunt cam emotiva. Cand ies undeva si sunt oameni necunoscuti imi place sa stau neobservata, sa fiu atenta la ce se petrece in jurul meu... In televiziune insa, lucrurile stau cu totul altfel. Nu-mi arat niciodata emotiile", ne-a declarat Iulia. Ii place foarte mult ceea ce face. Mai ales ca studiile sale (Ingineria Mediului ) se leaga foarte bine de rubrica Meteo: "Aici pot pune in practica lucruri pe care le-am invatat la scoala".

ACCIDENTE. Ca in orice transmisiune in direct, accidentele te pandesc in orice clipa. Fie ca uiti sa deschizi lavaliera si vorbesti in gol, fie ca te fac colegii din platou sa razi... Nici Iulia n-a fost ocolita de ghinion in acest sens: "Mi s-a intamplat sa-mi cada lavaliera in direct sau sa uit sa-mi iau stick-ul care schimba hartile. Odata chiar m-a apucat sughitul. Nu mi-a trecut cu nimic. Nici cu apa, nici dupa ce mi-am tinut respiratia. A fost nevoie sa se amane putin intrarea mea in direct pentru a ma linisti". Cu toate acestea, Iulia n-ar renunta la "febra directului": "Imi place la nebunie. M-as fi plictisit daca as fi facut altceva".

VIS. Ca orice om, vedeta Antenei 3 are "planuri marete". Dupa ce a cochetat cu modellingul, prezentand pentru mai multi creatori (Catalin Botezatu, I.D. Sarierri, Jolidon, Doina Levintza), dupa un periplu prin Pro TV la "Te uiti si castigi" si "Procesul etapei" si prin TVR 2 (a prezentat emisiunea "Design"), Iulia Zgripcea viseaza sa aiba o casa de productie. "Pentru asta trebuie sa stii cam tot ce se intampla intr-o televiziune. Regie, montaj, productie... E un vis foarte inalt, dar ma voi stradui sa reusesc", a adaugat Iulia. Pana atunci, ea isi continua studiile, fiind inscrisa la doctorat pentru specializarea "Managementul factorilor de mediu".

HOBBY-uri. Pasiunile Iuliei sunt filmul si calatoriile. Ultima ecranizare pe care a urmarit-o a fost "Mandrie si prejudecata". "Am vazut mai multe versiuni, dar asta mi-a placut cel mai mult. Mi s-a parut ca se apropie foarte mult de imaginea pe care mi-am facut-o eu in timp ce citeam cartea", a mai spus prezentatoarea rubricii Meteo. Cat despre calatorii, Iulia vrea sa viziteze toate locurile care "au o istorie, o poveste". "Am fost prin Grecia, Franta, Turcia, Bulgaria, Elvetia. As vrea sa vad Venetia, Barcelona, Viena. Cel mai mult mi-a placut Parisul, pentru ca m-am simtit ca acasa. Francezii sunt calzi, sociabili si te fac sa te simti de-al lor. Nu ezita sa-ti raspunda la intrebari, cum fac italienii sau nemtii. Am mai fost impresionata, de asemenea, de Vatican, de Capela Sixtina".

"Nu-mi pare absolut deloc rau ca am renuntat la modelling, pentru ca jobul de acum ma ajuta sa-mi ating scopul in viata"

Imi place foarte mult muzica lui Ovidiu Lipan Tandarica. A abordat un stil care nu exista la noi in tara si a avut succes"
×
Subiecte în articol: iulia