x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun J.K. Rowling a avut gânduri de sinucidere, înainte să devină celebră

J.K. Rowling a avut gânduri de sinucidere, înainte să devină celebră

26 Sep 2010   •   00:00

J.K. Rowling, autoarea volumelor care îl au ca personaj principal pe îndrăgitul Harry Potter, a povestit într-un interviu acordat vedetei americane Oprah Winfrey, despre depresia care a adus-o în pragul sinuciderii, informează express.co.uk.

Interviul va fi prezentat în Statele Unite, săptămâna viitoare, printre subiectele discutate numărându-se şi motivele pentru care J.K. Rowling a refuzat o ofertă venită din partea lui Michael Jackson.

Scriitoarea, cunoscută pentru timiditatea sa, a povestit în interviu despre viaţa sa de dinainte de a fi celebră, despre lupta cu demonii săi interiori, despre statutul de mamă singură şi despre încercarea de a deveni scriitoare.

"Vorbim aici despre gânduri de sinucidere, nu despre faptul că mă simţeam puţin tristă. Am trecut printr-o perioadă foarte dificilă şi sunt mândră că am reuşit să o depăşesc", a declarat scriitoarea în acest interviu.

Vedeta televiziunii americane Oprah Winfrey a mers în Scoţia pentru a o întâlni pe scriitoare la un hotel din Edinburgh. Creatoarea lui Harry Potter a vorbit despre regretele sale, despre critici şi despre soţul său Neil Murray, pe care l-a descris drept iubirea vieţii ei.

Rowling, în vârstă de 45 de ani, care în urmă cu peste zece ani era o mamă singură, ce trăia din banii statului, a devenit cea mai bine plătită scriitoare din istorie.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea