x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun James Franco, criminal în serie... în propria creaţie regizorală

James Franco, criminal în serie... în propria creaţie regizorală

18 Ian 2011   •   18:20
James Franco, criminal în serie... în propria creaţie regizorală
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

James Franco va interpreta rolul ucigaşului în serie Richard Ramirez, într-un film care marchează debutul său ca regizor de lungmetraj.  Franco va regiza pelicula "The Night Stalker", versiunea pentru marele ecran a volumului cu acelaşi nume, publicat de Philip Carlo în 1980. Filmul vorbeşte despre criminalul în serie Ramirez, care a fost găsit vinovat de uciderea a 13 persoane, de cinci tentative de omor, 11 atacuri sexuale şi 14 jafuri.

Nicholas Constantine, co-scenarist al peliculei, a confirmat colaborarea cu James Franco, informează femalefirst.co.uk, preluat de Mediafax. "Mi s-a spus că (Franco, n.r.) studiază pentru a deveni regizor şi era perfect pentru acest film. Am văzut trei scurtmetraje ale sale, două destul de întunecate şi unul despre un criminal în serie. Asta a confirmat că James are partea sa întunecată, de care noi aveam nevoie", a declarat Constantine.

Actorul american deţine rolul principal în cel mai recent film regizat de Danny Boyle, intitulat "127 Hours". James Franco a putut fi văzut recent în "Eat Pray Love", "Crazy Night", dar şi în rolul Harry Osbourne din trilogia "Spiderman".

El va prezenta împreună cu actriţa Anne Hathaway şi cea de-a 83-a gală a premiilor Oscar, care va avea loc pe 27 februarie, la Los Angeles.

×
Subiecte în articol: film cinema regie james franco