x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun James Franco dă o petrecere exclusivistă în propriul bar în seara decernării Oscarurilor

James Franco dă o petrecere exclusivistă în propriul bar în seara decernării Oscarurilor

03 Feb 2011   •   12:53
James Franco dă o petrecere exclusivistă în propriul bar în seara decernării Oscarurilor
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Actorul James Franco, nominalizat anul acesta la premiile Oscar, intenţionează să îşi inaugureze noul bar de la Hollywood în seara decernării premiilor Academiei de film americane. Starul nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul "127 Hours" plănuieşte o petrecere exclusivistă după ceremonie şi s-a oferit chiar să le cânte oaspeţilor celebri.

"Sunt asociat la un bar care urmează să fie inaugurat, iar petrecerea de după petrecerea care va urma galei va avea loc în acest spaţiu. Este un loc secret. Asta este tot ce pot să spun, pentru că nu vor încăpea toţi cei care participă la Governors Ball (petrecerea organizată după gala premiilor Oscar, n.r.)", a declarat el, scrie contactmusic.com, preluat de Mediafax. 

Franco va prezenta împreună cu actriţa Anne Hathaway şi cea de-a 83-a gală a premiilor Oscar, care va avea loc pe 27 februarie, la Los Angeles. Actorul a putut fi văzut recent în "Mănâncă roagă-te iubeşte/ Eat Pray Love", "Întâlnire cu surprize/ Date Night", dar şi în rolul Harry Osborn din trilogia "Spider-Man".

×
Subiecte în articol: james franco