x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jamie Oliver s-a adresat unei jurnaliste cu apelativul "căţea"!

Jamie Oliver s-a adresat unei jurnaliste cu apelativul "căţea"!

08 Mar 2012   •   18:03
Jamie Oliver s-a adresat unei jurnaliste cu apelativul "căţea"!

Aflat in Australia, acolo unde incearca promovarea unui stil de alimentatie sanatos in statul Victoria, regiunea cu cei mai multi obezi din tara-continent, celebrul bucatar englez Jamie Oliver si-a iesit din fire in timpul unei conferinte de presa, jignind o jurnalista.

Intrebat la un moment dat daca s-a mai ingrasat putin pe perioada sederii in Australia, Oliver nu a dat un raspuns tocmai diplomatic, ptrivit Daily Mail: "Nu stiu. Sunt foarte sanatos. Esti de la vreun tabloid? Multumescu de remarca, catea!", a spus Oliver.

Nu a fost clar daca vedeta artei culinare a glumit sau nu, cer este ca ofiterul sau de presa, Kimberly Yoryo s-a grabit sa declare ca "greutatea lui Jamie a ramas acceasi, indiferent ce se vede in fotografii".

Ulterior, Oliver a convocat o noua conferinta de presa in care a spus ca "fac tot ce-i sta in putinta unei persoane deja trecute de 30 de ani. Muncind in aceasta industrie este foarte greu, mai ales cand cineva iti cere sa incerci constant diferite lucruri. Consum alimente proaspete. Ma antrenez de doua ori pe saptamana. Cu siguranta ca se poate mai mult".

×
Subiecte în articol: australia ziarist jamie oliver jigniri