x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jamie Redknapp: Benitez nu o poate face pe Liverpool campioană!

Jamie Redknapp: Benitez nu o poate face pe Liverpool campioană!

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Feb 2008   •   00:00
Jamie Redknapp: Benitez nu o poate face pe Liverpool campioană!

12:41 • Fostul mijlocaş al lui Liverpool, Jamie Redknapp, este de părere că Liverpool nu va câştiga niciodată titlul cu Rafa Benitez pe bancă, din cauza rotaţiei jucătorilor, dar şi pentru că tehnicianul spaniol acordă prioritate Ligii Campionilor, informează Daily Mirror.

Fostul mijlocaş al lui Liverpool, Jamie Redknapp, este de părere că Liverpool nu va câştiga niciodată titlul cu Rafa Benitez pe bancă, din cauza rotaţiei jucătorilor, dar şi pentru că tehnicianul spaniol acordă prioritate Ligii Campionilor, informează Daily Mirror.

OPINIE. "Nu cred că Liverpool poate câştiga titlul cu Rafa Benitez. Chiar cred că este mai departe de acest obiectiv de cât a fost în anii trecuţi. Pentru Rafa, prioritatea este câştigarea Ligii Campionilor. Liverpool-ul lui Benitez poate învinge pe oricine în zilele bune, dar pe parcursul întregii stagiuni ei capotează. Am auzit lume spunând Rafa că nu este un manager bun, dar nu joci două finale de Liga Campionilor dacă nu eşti un mare tehnician", a declarat fostul mijlocaş al lui Liverpool, Jamie Redknapp. Fostul Fostul internaţional englez şi-a continuat tirada: "Arsenal, Manchester United, Chelsea au toate jucători care pot câştiga meciul de unul singur. Liverpool are doar doi, Gerrard şi Torres, şi poate Crouch, atunci când joacă. Am fost la Liverpool, i-am văzut jucând, au progresat şi chiar credeam că acesta va fi anul lor. Din păcate rotaţia jucătorilor le afectează coeziunea, deoarece fac atât de multe schimbări şi nu au consistenţă. Cei mai buni manageri, ca Ferguson şi Wenger, păstrează acelaşi sistem. În meciurile importante introduc aceeaşi echipă". Redknapp este de părere că o altă greşeală a managerului spaniol este prudenţa cu care abordează partidele, lucru sesizat şi în ultimul meci de campionat, 0-0 cu Chelsea: "Există o frică exagerată la unii manageri. Mi s-a părut că ambele cluburi erau fericite cu un punct, decât să rişte şi să câştige sau să piardă". Jamie Redknapp este fiul antrenorului lui Portsmouth, Harry Redkanpp, şi a jucat pentru Liverpool între 1991 şi 2002, fiind chiar căpitan al formaţiei de pe Anfield. În prezent, Jamie Redknapp este comentator sportiv.

×
Subiecte în articol: magazin liverpool redknapp jamie redknapp