x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jean Claude Van Damme a făcut preinfarct

Jean Claude Van Damme a făcut preinfarct

20 Oct 2010   •   00:00
Jean Claude Van Damme a făcut preinfarct

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme a suferit un atac de cord în timp ce se afla pe platourile unde se filmează cel mai recent lungmetraj în care a fost distribuit, filmul de acţiune "Weapon", informează Mediafax.



Actorul belgian a suferit acest atac de cord, despre care presa americană afirmă că a fost unul minor, la doar o zi după ce a împlinit vârsta de 50 de ani. Agentul de presă al actorului a declarat pentru MTV News că Van Damme "este OK".

Filmările pentru "Weapon" au avut loc în România până la sfârşitul săptămânii trecute, când echipa de producţie s-a mutat la New Orleans (SUA) pentru trei zile de filmare. La puţin timp după sosirea în SUA au apărut câteva complicaţii, iar filmările au fost suspendate. Ulterior, presa americană a aflat că acele "complicaţii" la care se refereau producătorii filmului au constat într-un atac de cord suferit de Van Damme.

La scurt timp, actorul a infirmat zvonurile referitoare la atacul de cord şi şi-a asigurat fanii, pe contul de Facebook, că este "în formă 100%".

×
Subiecte în articol: magazin