x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Love Hewitt debutează ca regizoare pe marele ecran

Jennifer Love Hewitt debutează ca regizoare pe marele ecran

17 Ian 2011   •   16:06
Jennifer Love Hewitt debutează ca regizoare pe marele ecran
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Jennifer Love Hewitt, starul din serialul TV "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer" - care a regizat câteva episoade pentru acest show - va regiza şi va produce primul ei lungmetraj, intitulat "Wait Till Helen Comes". Filmul va spune povestea unei familii care află prea târziu că locuinţa în care s-a mutat este bântuită.

Scenariul, o adaptare a romanului omonim scris de Mary Downing Hahn, gravitează în jurul unei fetiţe în vârstă de 12 ani, cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei, care descoperă fantoma unei tinere femei ce ar putea reprezenta un pericol pentru ei, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. Nu se cunosc deocamdată numele actorilor distribuiţi în acest proiect, iar filmările vor debuta în vara acestui an.

Jennifer Love Hewitt a primit prima nominalizare din carieră la Globul de Aur în acest an, la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie TV sau lungmetraj pentru televiziune", pentru rolul din filmul "The Client List". Trofeul a revenit însă actriţei Clare Danes, pentru rolul din lungmetrajul TV "Temple Grandin". Jennifer Love Hewitt va putea fi văzută, la începutul anului 2011, pe micile ecrane americane în lungmetrajul TV "The Lost Valentine", în care va juca alături de Betty White. Actriţa americană a publicat recent şi un roman, intitulat "The Day I Shot Cupid".

Love Hewitt, în vârstă de 31 de ani, este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer". Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

×
Subiecte în articol: cinema regie jennifer love hewitt