x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Joe Jackson: "Michael nu a fost bătut aşa cum se spune"

Joe Jackson: "Michael nu a fost bătut aşa cum se spune"

de Anca Aldea    |    16 Iul 2009   •   00:00

Într-un interviu acordat unui canal de televiziune american, Joe Jackson, tatăl cântăreţului, a declarat: "Michael nu a fost bătut aşa cum se spune. Toţi părinţii îşi mai ating copiii când nu sunt cuminţi. Dar n-a fost bătut. Katherine l-a pedepsit pe Michael mai des decât mine, căci eu aveam două slujbe şi eram mai mereu plecat de acasă".

Cântăreţul l-a acuzat de multe ori pe părintele său că nu i-a asigurat o copilărie fericită, că l-a bătut. Michael Jackson a vorbit în repetate rânduri despre abuzurile pe care tatăl său le-a comis asupra sa, declarând că teama resimţită faţă de acesta îl făcea să regurgiteze.

"Relaţia mea cu Michael era foarte bună"

"Relaţia mea cu el era foarte bună. Dar puţin diferită. Eu am făcut tot ce am putut ca să mă apropii de el", a spus Joe Jackson, confirmând informaţiile potrivit cărora Michael nu vroia să-şi vadă familia reunindu-se neanunţată la reşedinţa artistului din Los Angeles. "
Au fost multe ocazii în care Joe apărea neanunţat acasă la Michael, iar Michael le spunea gărzilor sale că nu vroia să-şi vadă tatăl. Joe încerca, prin aceste vizite, să îl atragă pe Michael în diverse «combinaţii», dar Michael evita contactul cu părintele său", a declarat Marc Schaffel, un apropiat al artistului.

×
Subiecte în articol: michael lumea