x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun John Travolta, acuzat că s-ar fi dat la colegul de platou din "Grease". Actorul i-ar fi făcut avansuri şi lui Richard Gere

John Travolta, acuzat că s-ar fi dat la colegul de platou din "Grease". Actorul i-ar fi făcut avansuri şi lui Richard Gere

18 Mai 2012   •   07:14
John Travolta, acuzat că s-ar fi dat la colegul de platou din "Grease". Actorul i-ar fi făcut avansuri şi lui Richard Gere

John Travolta ar fi incercat sa-I seduca pe Jeff Conaway, colegul sau de platou in timpul filmarilor peliculei 'Grease'. Este afirmatia vaduvei lui Connaway, Vikki Lizzi, potrivit jurnalistilor de la Daily Mail. In urma incidentului, Conaway ar pus capat prieteniei care-i lega pe cei doi de mai multi ani, scrie publicatia britanica.

Vikki Lizzi sustine ca totul s-ar fi petrecut la domiciliul lui Conaway, in 1990, marturisirea fiind facuta de Conaway insusi in scrisoarea lasata inainte de incercarea esuata de a se sinucide, in 2006. Conaway a murit in urma cu un an, la varsta de 60 de ani, din cauza unor complicatii aparute in urma unei pneumonii.

Pe de alta parte, vaduva lui Jeff Conaway a dezvaluit ca mariajul lui Travolta cu Kelly Preston este unul fals si ca Preston stie, de fapt, ca sotul ei este homosexual. "Jeff mi-a spus ca mariajul dintre John si Kelly este doar un aranjament. Ea stie ca Travolta este gay", a declarat Vikki Lizzi jurnalistilor de la revista "Star".

John Travolta este implicat intr-un amplu scandal sexual, fiind acuzat de agresiune si hartuire a unui maseur. Acesta din urma sustine ca starul american l-a agresat sexual in timpul unei sedinte de masaj. Barbatul sustine ca Travolta l-a mangaiat pe un picior, i-a atins organele genitale si a incercat sa faca sex cu el. Incidentul s-ar fi petrecut in ianuarie, intr-o camera din Beverly Hills Hotel. Maseurul solicita daune in valoare de 2 milioane de dolari.

Purtatorul de cuvant al actorului a respins aceste afirmatii, pe care le-a descris ca fiind "o minciuna fara fundament".

"La data la care reclamantul sustine ca l-a intalnit pe John, John nu se afla in California si putem sa dovedim faptul ca el se afla pe Coasta de Est. John intentioneaza sa rezolve imediat acest caz si sa ii dea in judecata atat pe reclamant, cat si pe avocatul acestuia, pentru acuzatii mincinoase", a declarat avocatul actorului.

Okorie Okorocha, avocatul maseurului, a precizat ca, potrivit legislatiei statului California, orice persoana care este victima a unei agresiuni sexuale - asa cum sustine ca este clientul sau - poate sa depuna plangere fara isi precizeze identitatea, daca se teme ca va avea probleme serioase prin dezvaluirea identitatii sale.

Okorocha sustine ca a dorit sa lase sa treaca o perioada de timp intre producerea faptelor si depunerea plangerii in instanta pentru a investiga el insusi acuzele aduse de reclamant si pentru a discuta despre aceste acuzatii cu avocatii lui Travolta. Potrivit documentelor depuse la tribunal, maseurul l-a acuzat pe Travolta de ultraj, agresiune sexuala si inducerea unui stres emotional.

Purtatorul de cuvant al actorului considera aceste acuzatii "o totala fictiune si o nascocire. Niciunul dintre evenimentele relatate in aceste documente nu a avut loc vreodata".

×