x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun John Travolta vorbeşte despre copilul pe care-l aşteaptă

John Travolta vorbeşte despre copilul pe care-l aşteaptă

28 Sep 2010   •   00:00

Starul american John Travolta a mers la sfârşitul săptămânii trecute la Reno (Statele Unite), unde s-a desfăşurat, ca în fiecare an, un mare spectacol aerian. Fan al aviaţiei şi pilot emerit, actorul a acordat un interviu site-ului lematin.ch.



Actorul de 56 de ani povesteşte: "Să îmbătrâneşti face parte din viaţă. Încerc să mă menţin din punct de vedere fizic. Când mă uit în jurul meu, văd că mulţi de vârsta mea par mai bătrâni. Recunosc însă că am o situaţie care-mi permite să par mai tânăr. Pot să mă îngrijesc, să fac destul exerciţiu fizic, să mănânc corect şi să nu-mi uit niciodată vitaminele. Mă simt ca la 25 de ani, doar mai puţin naiv".

Soţia lui, Kelly Preston, 47 de ani, va naşte în noiembrie cel de-al treilea copil al lor (băiatul cel mare a murit în ianuarie 2009), notează Agerpres. John Travolta se bucură să răspundă la întrebările despre bebeluşul lor: "Încercam de trei ani. Nu ne-am gândit că va fi atât de greu, dar, când o femeie trece de 45 de ani, este mai complicat. Nu este vina numănui, aşa e natura. Am crezut că suntem oarecum diferiţi de ceilalţi şi că vârsta nu are importanţă. După trei ani, când începusem să ne gândim la adopţie, s-a întâmplat minunea", încheie John Travolta interviul din lematin.ch.

×
Subiecte în articol: lumea